Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Защитен дневен крем NovAge SPF50 UVA/PA++++

zashhiten-dneven-krem-novage-spf50-uva-pa

Защитен дневен крем NovAge SPF50 UVA/PA++++ – най-добрата цялостна антиейджинг грижа и защита за кожата за предстоящия натоварен ден! Перфектният подарък за всяка жена!

Подходящ за ВСЯКА ВЪЗРАСТ!

ПРЕДПАЗЕТЕ КОЖАТА от замърсяване и от слънчевите лъчи!

Да защитите кожата от лятното слънце не означава само да я предпазите от изгаряне, но също и да предотвратите преждевременното стареене и да съхраните красотата и здравето й. Състаряващите фактори на външната среда могат да направят кожата суха, без блясък, с неравномерен тен. Защитен дневен крем NovAge SPF50 UVA/PA++++ е перфектното решение за предпазване на кожата от слънчевите лъчи и агресивните фактори на външната среда. Създаден да предпазва кожата от състаряващия ефект на UV лъчите и замърсяването. Помага за забавяне на появата на белези на стареене и прави кожата чиста, сияйна и с бистър тен.

КАК ДЕЙСТВА:

ШИРОК СПЕКТЪР UV ФИЛТРИ

– SPF 50 – най- високата защита от UVB лъчите!

– PA++++ е най-високото ниво на UVA защита, което помага за предотвратяване на неравномерния тен, тъмните петна и бръчките и предотвратяват фотостареенето.

– ЛЕКА ФОРМУЛА & МИГНОВЕНО УСЕЩАНЕ ЗА ХИДРАТАЦИЯ – хидратиращи и антиейджинг съставки възвръщат влагата в кожата и я предпазват от изсушаване.

– Предпазва кожата от вредното въздействие на външните агресивни фактори.

– АНТИЕЙДЖИНГ ЕФЕКТ & ХИДРАТАЦИЯ – обогатен със съставки, които овлажняват кожата и я предпазват от дехидратация. Съдържа и витамин E – мощен антиоксидант, който предпазва кожата от свободните радикали, които са отговорни за стареенето на кожата на лицето.

ПРЕДПАЗВАЩ ОТ ЗАМЪРСЯВАНЕ КОМПЛЕКС Pollution Protect – помага за намаляване на вредното влияние на агресивните фактори от външната среда. Действа като втора кожа и образува ултрафин предпазващ филм върху кожата, който я предпазва и от замърсявания.

– Витамин Е защитава кожата от свободните радикали.

– Хидратира в дълбочина.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

– Нанaсяйте сутрин след почистване на лицето.

– Подновявайте през деня, когато усетите необходимост.

– Избягвайте директен контакт с очите.

ПРЕДПАЗЕТЕ КОЖАТА от замърсяване и от слънчевите лъчи със Защитен дневен крем NovAge SPF50 UVA/PA++++! САМО до 13 СЕПТЕМВРИ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 25,99 лв. Ще го откриете на стр.51 в актуалния каталог 11. – Код: 34143

Share This