Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Защитен дневен крем NovAge SPF50 UVA/PA

zashhiten-dneven-krem-novage-spf50-uva-pa

Защитен дневен крем NovAge SPF50 UVA/PA++++ – най-добрата цялостна антиейджинг грижа и защита за кожата за предстоящия натоварен ден! Перфектният подарък за всяка жена!

Подходящ за ВСЯКА ВЪЗРАСТ!

ПРЕДПАЗЕТЕ КОЖАТА от замърсяване и от слънчевите лъчи!

Да защитите кожата от лятното слънце не означава само да я предпазите от изгаряне, но също и да предотвратите преждевременното стареене и да съхраните красотата и здравето й. Защитен дневен крем NovAge SPF50 UVA/PA++++ е перфектното решение за предпазване на кожата от слънчевите лъчи и агресивните фактори на външната среда. Създаден да предпазва кожата от състаряващия ефект на UV лъчите и замърсяването. Помага за забавяне на появата на белези на стареене и прави кожата чиста, сияйна и с бистър тен.

КАК ДЕЙСТВА:

– Осигурява най-високото ниво на PA слънцезащита (PA++++), включваща UVA и UVB филтри, които предотвратяват фотостареенето.

– Предпазва кожата от вредното въздействие на външните агресивни фактори.

– АНТИЕЙДЖИНГ ЕФЕКТ & ХИДРАТАЦИЯ – обогатен със съставки, които овлажняват кожата и я предпазват от дехидратация. Съдържа и витамин E – мощен антиоксидант, който предпазва кожата от свободните радикали, които са отговорни за стареенето на кожата на лицето.

ПРЕДПАЗВАЩ ОТ ЗАМЪРСЯВАНЕ КОМПЛЕКС Pollution Protect – помага за намаляване на вредното влияние на агресивните фактори от външната среда. Действа като втора кожа и образува ултрафин предпазващ филм върху кожата, който я предпазва и от замърсявания.

SPF 50 – най- високата защита от UVB лъчите!

Предотвратява появата на тъмни петна и поддържа тена равномерен.

– Хидратира в дълбочина.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

– Нанaсяйте сутрин след почистване на лицето.

– Подновявайте през деня, когато усетите необходимост.

– Избягвайте директен контакт с очите.

ПРЕДПАЗЕТЕ КОЖАТА от замърсяване и от слънчевите лъчи със Защитен дневен крем NovAge SPF50 UVA/PA++++! САМО през ЮНИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 21,99 лв. Ще го откриете на стр.14 в актуалния каталог 6. – Код: 34143

Share This