Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Възстановяващ нощен крем NovAge Time Restore

vzstanovyavashh-noshhen-krem-novage-time-restore

Възстановяващ нощен крем NovAge Time Restore – високоефективна нощна грижа за зряла кожа. Подходящ за възраст 50+.

Възстановете зрялата кожа през нощта! Кожата Ви работи според собствената си програма. Нощта е времето, когато клетките се обновяват и регенерират, но и времето, през което кожата губи голяма част от хидратацията си. Нощният крем NovAge Time Restore използва тези естествени процеси, за да помогне за подхранването и възстановяването на кожата, докато спите, като заедно с това предотвратява изсушаването й.

ПРИ ПРОБЛЕМИ НА КОЖАТА като:

дълбоки бръчки;

– загуба на плътност;

– загуба на еластичност.

Възстановяващ нощен крем NovAge Time Restore интензивно подхранва и възстановява кожата, докато спите. Комплексът GenisteinSOY повишава колагена и подобрява хидратацията на кожата. Заедно с това намалява появата на дълбоките бръчки. Екстрактът от растителни стволови клетки на живовляк поддържа плътността и намалява появата на тъмни петна. Натуралните масла от касис и ливадина правят кожата невероятно мека, гладка и стегната.

Редовната употреба на Възстановяващ нощен крем NovAge Time Restore помага за постигането на по-гладка, по-стегната, по-еластична кожа, с по-изразени контури и по-малко забележими дълбоки бръчки и тъмни петна.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Възстановяващ нощен крем NovAge Time Restore:

Нанасяйте вечер върху почистена кожа след нанасянето на серума. Нежно масажирайте върху лицето и шията с върха на пръстите с нежни кръгови движения. Избягвайте зоната около очите.

За МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ използвайте заедно с останалите продукти от серията NovAge Time Restore!

РЕЗУЛТАТИ, споделени от жени със зряла кожа, използвали серията NovAge Time Restore в продължение на 6 седмици:

– кожата е по-подхранена и еластична – 94%

– кожата е по-стегната и еластична – 88%

– изглажда дълбоките бръчки – 82%

– намалява тъмните петна със 70%

САМО до 12 СЕПТЕМВРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 44,99 лв. Ще го откриете на стр.120 в актуалния каталог 13. – Код: 32628

Share This