Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Възстановяващ нощен крем Кралска кадифена колекция

vzstanovyavashh-noshhen-krem-kralska-kadifena-kolektsiya

Възстановяващ нощен крем Кралска кадифена колекция на Орифлейм – интензивна нощна грижа за гладка и кадифено мека кожа!

Когато се чувствате добре в кожата си, това си личи. Позволете на Вашата увереност да засияе благодарение на стегнатия и здрав вид на кожата Ви. Това е Вашият миг да заслепите с красотата си.

Серията Кралска кадифена колекция, със своите луксозни, богати формули ще Ви помогне да забавите процесите на стареене и да поддържате кожата си естествено красива и стегната.

Подарете на кожата си кадифена мекота с Възстановяващ нощен крем Кралска кадифена колекция на Орифлейм – легендарна интензивно подхранваща формула с нощно действие! Подхранващ нощен крем, обогатен с комплекса Black Iris Infusion™, който възвръща младостта на кожата и я прави по-стегната, докато спите. С луксозна мека текстура.

КАК ДЕЙСТВА:

  • Забавя процеса на стареене на кожата и намалява бръчките.
  • Възстановява естествената младост на кожата.
  • Помага за по-бързото стягане на лицевите контури.

РЕЗУЛТАТ – по-стегнати контури на лицето като след лифтинг.

Кралска кадифена колекция – луксозна серия за интензивна грижа за кожата на Орифлейм, обичана от милиони жени по света заради своето стягащо действие.

В основата на всички продукти от луксозната серия Кралска кадифена колекция на Орифлейм е екстрактът от черен ирис – за интензивна хидратация и повече еластичност за кожата.

РЕЗУЛТАТ: 8 от 10 жени потвърждават по-свежа, по-сияйна кожа и кадифено мека кожа.

САМО през АПРИЛ възстановяващият нощен крем Кралска кадифена колекция е на специална промоционална цена от Орифлейм – 19,99 лв.  Ще го откриете на стр.29 в актуалния каталог 4 на Орифлейм. – Код: 22814.

Share This