Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Успокояващ дневен крем Optimals Hydra Care

uspokoyavashh-dneven-krem-optimals-hydra-care

Хидратирайте жадната кожа с Успокояващ дневен крем Optimals Hydra Care за суха/чувствителна кожа на Орифлейм! Подходящ за ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ!

Успокояващ, дълбокохидратиращ дневен  крем, който прави сухата кожа свежа, еластична и успокоена. С комбинация от естествени шведски съставки, витамин B3 и активен комплекс, който предпазва от замърсяванията на външната среда. Дерматологично тестван. – Код: 32468

ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ:

  • ПИРЕН – съдържа урсолова киселина, която притежава свойството да успокоява и да носи комфорт на кожата, както и флавоноиди, които имат доказани антиоксидантни качества.
  • СЛАДЪК КЕСТЕН – съдържа антиoксиданти, които предпазват от вредното въздействие на свободните радикали, както и витамини и минерали, подхранващи кожата.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТЕСТОВЕ:

– 9/10 жени са съгласни, че дневен крем Optimals Hydra Care на Орифлейм за суха/чувствителна кожа носи комфорт на сухата и чувствителна кожа и я успокоява.

– 10/10 жени са съгласни, че дневен крем Optimals Hydra Care подобрява и поддържа хидратацията на кожата.

САМО до края на ЮЛИ – на специална промоционална цена.

Ще откриете Успокояващ дневен крем Optimals Hydra Care за суха/чувствителна кожа на стр.7 в актуалния мини каталог 7 на Орифлейм.

Share This