Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Ултрастягащи капсули Кралска кадифена колекция

ultrastyagashhi-kapsuli-kralska-kadifena-kolektsiya

Ултрастягащи капсули Кралска кадифена колекция – възстановете еластичността на кожата с концентрирана формула със стягащо действие! Дълбокоподхранваща комбинация от 5 ценни масла, които правят кожата Ви гладка и кадифено мека на мига. Само СЛЕД 14 ДНИ употреба видимо намаляват бръчките и фините линии. САМО СЕГА Орифлейм предлага Ултрастягащи капсули Кралска кадифена колекция на специална промоционална цена от 21,99 лв.

Подходящи за всеки тип кожа – за дамите на възраст 40+!

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ КАПСУЛИТЕ:

За мигновен омекотяващ и изглаждащ ефект отворете, като завъртите връхчето на капсулата два пъти (или го отрежете). Нанесете с пръсти съдържанието с масажни движения върху почистени лице и шия, след което нанесете дневен или нощен крем Кралска кадифена колекция.

84% от потребителите потвърждават ВИДИМО ПО-ГЛАДКА КОЖА НА МИГА!

В основата на всички продукти от луксозната серия за грижа за кожата Кралска кадифена колекция е екстрактът от черен ирис – за стягаш ефект, интензивна хидратация и повече еластичност за кожата. Серията Кралска кадифена колекция е обичана от милиони жени по света заради своето стягащо действие. Убедете се в качествата на легендарната, неколкократно усъвършенствана формула, обогатена с екстракт от черен ирис, и се чувствайте като кралица!

Кралска кадифена колекция – безценна тайна за ПО-СТЕГНАТА КОЖА! Запазете младостта на Вашата кожа с уникалната комбинация от най-доброто от природата и науката!

28 капсули, предвидени за употреба в рамките на 4 седмици.

Ще откриете Ултрастягащи капсули Кралска кадифена колекция на стр.3 в актуалния миникаталог 9 на Орифлейм. – Код: 24547

Share This