Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Удължаваща спирала Lash Extension The One

udlzhavashha-spirala-lash-extension-the-one

Удължаваща спирала Lash Extension The One обгръща миглите от корените до върховете за екстремна дължина и повдигане. Обогатена с витамин Е. Без размазване, бучици и слепване на миглите и с дълготраен ефект.

Най-екстремната удължаваща спирала от THE ONE мигновено удължава и придава височина на миглите за великолепна визия от ново измерение. Революционната формула на Орифлейм, обогатена с удължаващ комплекс Lash Length Complex, работи в синергия с удължаващата четчица за мигновен ефект и повдигане на миглите.

КАК ДЕЙСТВА/

  • Революционният удължаващ комплекс Lash Length Complex е създаден за постигането на най-екстремния удължаващ миглите ефект от THE ONE. Покрива всяка мигличка, за да увелични дължината й както никога преди. Наситеният черен цвят осигурява допълнително подчертаване.
  • Извивката на четчицата Lash Extension повдига миглите от корените, тъй като е специално адаптирана да следва формата на окото. Четчицата е снабдена с уникални двуслойни власинки за предотвратяване на слепването* на миглите и подпомага повдигащия ефект на формулата, като заедно с това осигурява лесно нанасяне.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

СТЪПКА 1

Обърнете четчицата с извивката навътре и нанесете директно върху корените, след което я придвижете до връхчетата.

СТЪПКА 2

Обърнете четчицата с извивката навън и започнете нанасянето от корените към връхчетата. Плъзнете нагоре за допълнителна дължина и повдигане на миглите.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ – 65% по-дълги и по-повдигнати мигли!

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТЕСТОВЕ на Удължаваща спирала Lash Extension The One:

9 от 10 жени са съгласни, че:

  • дълготрайна
  • без размазване
  • подчертава повече мигли отвсякога
  • екстремно повдигане на миглите
  • разделя миглите
  • без слепване на миглите

Достигнете НОВИ ВИСОТИ в подчертаването на миглите с Удължаваща спирала Lash Extension The One! САМО до 25 АПРИЛ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 8,99 лв. Ще я откриете на стр.17 в актуалния каталог 6. – Код: 35425

Share This