Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоник за скалп против косопад DUOLOGI

tonik-za-skalp-protiv-kosopad-duologi

Тоник за скалп против косопад DUOLOGI – помага за растежа на здрава коса от корените и намалява косопада.

С лека, копринена текстура, която попива бързо без остатъци. Идеален е за изтощена или слаба коса.

Тоник за скалп против косопад DUOLOGI е обогатен със съставки за грижа за кожата (витамин B3 (ниацинамид), провитамин B5 и протеини от оризови пептиди), помага за трансформиране на косата за 8 седмици. Подсилва изтощената и слаба коса. Ефективно намалява косопада и увеличава плътността на косата, за да я направи по-здрава, по-плътна и с повече жизненост.

СЪСТАВКИ:

– Защитният витамин B3, или както е познат сред съставките за грижа за кожата ниацинамид. Известен с укрепването на клетъчния процес и възстановяването на енергията. Помага за защита срещу външните стресови фактори на околната среда. Помага на косата да расте по-силна и по-устойчива на увреждане.

– Провитамин B5 (D-пантенол) помага за задържане на влагата и възстановяването на косата. Способността му да привлича и задържа влагата укрепва косата и я прави по-силна. Подобрява мекотата и засилва блясъка й.

– Оризовите пептиди осигуряват основни протеини за здрава структура на косъма. Лесно се свързват с повърхността на косъма и помагат за съживяването и укрепването на косата от корените до върховете.

– Без парабени, оцветители и отмиващи се силикони, нашите високоефективни продукти се грижат за косата и скалпа.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

Трансформира косата само за 8 седмици – по-малко косопад и поне още 3500 косъма във фаза на растеж – клинично тестван в комбинация с шампоана против косопад от серията.

Помага за подсилване на тънката, слаба коса, с витамин В3, провитамин В5 и есенциални протеини от оризови пептиди.

– Укрепва и увеличава плътността на косата за 8 седмици.

За изтощена или слаба коса се доверете на Тоник за скалп против косопад DUOLOGI. САМО до 16 ЯНУАРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 17,99 лв. Ще го откриете на стр.141 в актуалния каталог 1. – Код: 44967

Share This