Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетната вода Debonair

toaletnata-voda-debonair

Тоалетната вода Debonair – пленителен, чаровен, неустоим аромат, уловил харизмата и пленителния чар на истинския джентълмен.

Мъжът в стил Debonair е не само стилен, но и уверен в способностите си. Той притежава естествен чар, има изискани обноски и винаги се доказва като истински джентълмен.

Благодарение на завладяващите нотки на кедър, кардамон и сандалово дърво, ароматът на Тоалетната вода Debonair излъчва елегантност, класа и сексапил.

ЗА АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ:

ДЪРВЕСНИ – СВЕЖИ НОТКИ – кардамон, кедрови листа, сандалово дърво

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА в Тоалетната вода Debonair:

Кардамон – една от най-старите подправки и третата най-скъпа подправка в света след ванилията и шафрана. Много древни цивилизации (като египетската) са я използвали в парфюмите и мехлемите си, а викингите са се запознали с нея в богатия Константинопол. Заинтригувани, те купували огромни количества и я пренесли на Скандинавския полуостров, където остава изключително популярна и до днес.

Тоалетната вода Debonair – пленителен, неустоим аромат за модерния джентълмен! САМО през НОЕМВРИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 26,99 лв. Ще я откриете на стр.45 в актуалния каталог 11. – Код: 35673.

Share This