Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетната вода Debonair

toaletnata-voda-debonair

Тоалетната вода Debonair – пленителен, чаровен, неустоим аромат, уловил харизмата и пленителния чар на истинския джентълмен.

Мъжът в стил Debonair излъчва неустоим естествен чар. Той е не само стилен, но и уверен в способностите си. Харизматичен, романтичен и в същото време закачлив, той има изискани обноски и знае правилата за джентълменско поведение.

Благодарение на завладяващите нотки на кедър, кардамон и сандалово дърво, ароматът на Тоалетната вода Debonair излъчва елегантност, класа и сексапил.

ЗА АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ:

ДЪРВЕСНИ – СВЕЖИ НОТКИ – кардамон, кедрови листа, сандалово дърво

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА в Тоалетната вода Debonair:

Кардамон – една от най-старите подправки и третата най-скъпа подправка в света след ванилията и шафрана. Много древни цивилизации (като египетската) са я използвали в парфюмите и мехлемите си, а викингите са се запознали с нея в богатия Константинопол. Заинтригувани, те купували огромни количества и я пренесли на Скандинавския полуостров, където остава изключително популярна и до днес.

Тоалетната вода Debonair – пленителен, неустоим аромат за модерния джентълмен!

САМО до 28 НОЕМВРИ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 27,99 лв. Ще я откриете на стр.172 в актуалния каталог 17. – Код: 42726.

Share This