Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Venture Beyond

toaletna-voda-venture-beyond

Тоалетна вода Venture Beyond на Орифлейм – енергия в бутилка! Идеалният аромат за уверения и изпълнен с енергия мъж. Вдъхновен от силата на калифорнийския дъб, ароматът Venture Beyond е израз на мощ, стабилност и устойчивост. Идеален за дръзкия дух, който се осмелява да отиде отвъд границите.

Освежаващ, динамичен, плодово-дървесен аромат от Орифлейм за мъжа, който се осмелява да отиде отвъд границите. Ободряващи плодови нокти зареждат духа със сила, докато топлите акорди на калифорнийски дъб подчертават Вашата мъжественост. В тоалетна вода Venture Beyond на Орифлейм се преплитат нотки на слънчев кехлибар, узряла мандарина и мъжествения аромат на калифорнийски дъб. Молекулата Каскалоне внася в ароматната композиция прохладна свежест и ухание на морски вълни.

За ароматните нотки:

Връхни нотки: мандарина, пъпеш, круша.

Сърцевина: молекула Каскалоне, листа виолетка, Калифорнийски дъб.

Основа: пачули, гаяк, амбра.

Свежите нотки на Тоалетна вода Venture Beyond на Орифлейм оставят усещане за свежест и чистота. Чудесни за мъжа, изпълнен с енергия, който се нуждае от извор на сила през целия ден.

САМО през ОКТОМВРИ Тоалетна вода Venture Beyond е на специална промоционална цена от Орифлейм – 21,99 лв. Ще я откриете на стр.102 в актуалния каталог 10. – Код: 32799

Share This