Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Soul Focus

toaletna-voda-soul-focus

Тоалетна вода Soul Focus – разпалете вътрешната си сила! Направете мъжествения стил своя запазена марка САМО за 24,99 лв. специална промоционална цена от Орифлейм!

Свежият аромат на Тоалетна вода Soul Focus на Орифлейм се отваря с нотки на черен пипер, здравец и бергамот и веднага дарява прилив на енергия. Чувствени листа на виолетка си дават среща с успокояваща лавандула, за да създадат топлата сърцевина. Стабилната основа е изградена от бляскав кехлибар и кедър, които се разтапят в силната прегръдка на гладка кожа.

Истински мъжествен, Soul Focus на Орифлейм комбинира свежестта на нотките черен пипер с дръзкия аромат на опушен кехлибар – мощна комбинация, готова да разпали вътрешната Ви сила.

За АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ:

Връхни нотки: черен пипер, бергамот, здравец.

Сърцевина: лавандула, листа виолетка.

Основа: амбра, кожа, кедрово дърво.

Когато дойде време да се изправите пред Вашето най-голямо предизвикателство, не забравяйте, че отговорът се крие в самите Вас! Използвайте цялата си вътрешна сила! Готови сте за всичко, което предстои с Тоалетна вода Soul Focus! САМО до края на ДЕКЕМВРИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 24,99 лв. Ще откриете този властен, мъжествен аромат на стр.64 в актуалния каталог 12. – Код: 34338

Share This