Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Signature и рол-он – класическа елегантност

toaletna-voda-signature-i-rol-on-klasicheska-elegantnost

Тоалетна вода Signature и рол-он – любим аромат и хармониращ рол-он – класическа елегантност!

  1. 1. Тоалетна вода Signature на Орифлейм – чувствен и елегантен аромат, създаден за мъжа с ярка индивидуалност. С ухание на дървесина и плодове Тоалетна вода Signature на Орифлейм е перфектният аромат за изискания мъж. Аромат, който откроява своя притежател сред останалите. Круша за оригиналност, индийско орехче за артистизъм и ветивер за неустоима елегантност. Мъжът в стил Signature притежава магнетична привлекателност, неподражаем стил, той е изискан и уверен в себе си.

За АРОМАТНИТЕ НОТКИ:

Връхни нотки: нектарина, пипер, круша.

Сърцевина: гаяк, кедър, индийско орехче.

Основа: амбра, ванилия, ветивер, мускус.

Тоалетна вода Signature на Орифлейм – изключителен, елегантен аромат за дръзкия, харизматичен мъж с ярко изразена индивидуалност и стил!. Аромат, който олицетворява оригиналния и творчески тип мъж. – Код: 36002; цена: 22,99 лв.

  1. Рол-он дезодорант Signature – ароматът на изтънчения джентълмен. Рол-он дезодорант с още по-концентрирано ухание на Signature на Орифлейм. С круша за оригиналност, индийско орехче за артистизъм и ветивер за недостижима елегантност. Бързосъхнеща формула. САМО през ФЕВРУАРИ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 3,99 лв. – Код: 31291.

Специална оферта от Орифлейм през ДЕКЕМВРИ – комплект Signature САМО за 24,99 лв. – Код на комплекта: 732735. Ще го откриете на стр.68 в актуалния каталог 12.

Share This