Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Signature Generation за Нея

toaletna-voda-signature-generation-za-neya

Тоалетна вода Signature Generation за Нея – класически дамски аромат с флорални и пикантни нотки, който дарява със свежест и подчертва женствеността.

Създаден за майките от майстор парфюмериста Оливие Кресп и неговия син – парфюмеристът Себастиан Кресп, обединяващ майсторството на две поколения парфюмеристи.

Класически флорален букет от тубероза, жасмин и портокалов цвят разцъфва в радостното сияние на тази класическа тоалетна вода за Нея, подчертано от пикантността на гъделичкащ сетивата джинджифил.

Напомнящи за майчината сила, топли, успокояващи нотки на кедрово дърво нежно се разтапят върху кожата, като успокояващия спомен за една безусловна любов.

Празнувайте безкрайната красота на майчинската безусловна любов с Тоалетна вода Signature Generation за Нея – яркият флорален аромат за жените, вдъхновителки на следващите поколения.

АРОМАТНИ СЪСТАВКИ:

Свежи нотки джинджифил се смесват със сладка, сочна мандарина и червена ябълка, за да отворят аромата с великолепна, бляскава енергия. В сърцето класически бял букет от тубероза, жасмин и портокалов цвят озарява с нежността си за постигането на несравнима, неподправена женственост. Топлите успокояващи нотки на ванилия, амбра и сандалово дърво извикват усещане за дълбочина на аромата, който оставя трайни следи върху кожата като неугасващия спомен за една безусловна любов.

Ароматна пирамида:

ВРЪХ: джинджифил, мандарина, червена ябълка

СЪРЦЕ: жасмин, тубероза, портокалов цвят

ОСНОВА: кедър, ванилия, амбра

Основна нотка – бял флорален букет

Напомнящо за спецалната връзка между майка и дете, сърцето на Тоалетна вода Signature Generation за Нея ни връща към здравата семейна връзка. Създаден около ценното бяло флорално семейство, богатият букет от тубероза, жасмин и портокалов цвят излъчва неодправена нежност.

ЗВЕЗДНИ НОТКИ:

ТУБЕРОЗА – със силен характер, тази бяла флорална нотка има пикантни, зелени и сладки подтонове.

ЖАСМИН – наситен флорален аромат, излъчващ свежестта на зеленина.

ПОРТОКАЛОВ ЦВЯТ – освежаващи нотки, които постепенно утихват в медена сладост.

Празнувайте безкрайната красота на безусловната майчина любов с Тоалетна вода Signature Generation за Нея! САМО до 27 МАРТ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 31,99 лв. или за 26,50 лв. при покупка на Спирала THE One 5-in-1 Wonder Lash. Ще откриете офертата на стр.39 в актуалния каталог 4. – Код: 40793

Share This