Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Signature Generation за Него

toaletna-voda-signature-generation-za-nego

Тоалетна вода Signature Generation за Него – аромат, с който ще оставите следа!

Празнувайте специалната връзка между баща и дете със Signature Generation за Него – аромат, с който ще вдъхновите следващото поколение.

Благодарение на изисканите дървесни нотки Тоалетна вода Signature Generation за Него подчертава вашите истински ценности, докато нотките земен ветивер и чувствен ирис придават изключителна дълбочина на аромата.

Тоалетната вода Signature Generation за Него е за бащите, които уверено носят аромата ѝ и вдъхновяват следващото поколение, на което предават своя завет гордо и уверено.

Светлите цитрусови нотки лимон, свежата смола Elemi и пикантния розов пипер придават лекота на класическия аромат, който се отваря с усещането за жизненост. В основата на аромата е силната връзка между чувствения ирис и земния ветивер, която придава истинска дълбочина на уханието и напомня на специалната връзка между баща и син. По този начин се създава един уникален мъжки аромат с характерен почерк. Нотките зеленина, представени от ароматна салвия и ревен, се напластяват върху елегантната основа на аромата, съставена от кедър и дъбов мъх.

Ароматно семейство:

Дървесни и флорални нотки

Ароматни нотки:

Връхни нотки: лимон, смола Elemi, розов пипер

Сърцевина: салвия, ирис, ревен

Основа: кедър, ветивер, дъбов мъх

Звездна съставка – отговорно добит ветивер

Дървесният, земен аромат на ветивера се дължи на неговите корени. Затова той символизира произхода и приемствеността, като придава суров и същевременно мек и изтънчен привкус на аромата. Ветиверът традиционно се използва в мъжките аромати и им придава елегантност. Отговорно добитият ветивер от Хаити е най-търсеният в парфюмерията в цял свят.

Ароматът е създаден от две поколения парфюмеристи – майстор парфюмериста Olivier Cresp и сина му Sebastien Cresp.

САМО до 10 ЮЛИ Тоалетна вода Signature Generation за Него е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 29,49 лв. Ще я откриете на стр.108 в актуалния каталог 9. – Код: 40797

Share This