Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Scentsational

toaletna-voda-scentsational

Докоснете се до магическите светлини и цветове от мистичните гори на Швеция с Ароматен спрей за тяло и Тоалетна вода Scentsational! Насладете се на притегателната сила на Вашето очарование.

  1. Тоалетната вода Scentsational подчертава женствеността Ви с акорди на слънчева роза и заедно с това носи свежест и лекота благодарение на нотките бляскава мандарина.

В бутилчица с оригинален дизайн в хармония с духа на колекцията.

ЗА АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ:

Връхни нотки: касис, мандарина, гуарана.

Сърцевина: жасмин, роза, фрезия.

Основа: сандалово дърво, пачули, велур.

Завършете Вашата интригуваща визия с този модерен аромат, вдъхновен от актуалната модна тенденция “магия на светлината“. За уникален ароматен почерк се обсипете с вълнуващото ухание на Тоалетната вода Scentsational, а за още повече наситеност добавете и Ароматния спрей от същата колекция.

САМО през СЕПТЕМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 25.99 лв. – Код: 34519

  1. Ароматен спрей Scentsational – силата на вашата загадъчност! Ароматен спрей за тяло, който разкрива своята енергична страна с цитрусов коктейл от лимон и масло от сладък портокал, последвани от нежните фасети на ябълков цвят.

ЗА АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ:

– семена гуарана , ябълков цвят, пачули

Допълнете вълнуващото си излъчване и се осмелете да експериментирате с този енергизиращ спрей за тяло. Бляскав, плодов, освежаващ аромат, който създава интригуващ ореол сам по себе си, а в комбинация с Тоалетната вода Scentsational Ви зарежда с неустоим магнетизъм.

САМО през СЕПТЕМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 9.99 лв. –  Код: 35757

БЪДЕТЕ УНИКАЛНИ! Докоснете се до магията на ароматите, като създадете ТРЕТИ АРОМАТ с уникално ухание!

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ИНТРИГУВАЩ ТРЕТИ АРОМАТ?

  1. Нанесете Тоалетната вода Scentsational върху китките, ключицата и зад ушите.
  2. Напръскайте Ароматния спрей за тяло Scentsational на същите места, върху които сте нанесли Тоалетната вода Scentsational.
  3. Позволете на нотките да се смесят върху кожата Ви за създаването на нов уникален аромат, който само Вие ще излъчвате.

Ще откриете модерната колекция Scentsational на стр.118 в актуалния каталог 9 на Орифлейм.

Share This