Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Radiant Peony

toaletna-voda-radiant-peony

Тоалетна вода Radiant Peony – като красиво кътче с разцъфнали цветя в сърцето на града – неочакван подарък за всички сетива.

Уловете спиращата дъха красота на разцъфнали цветя в сърцето на града благодарение на великолепната Тоалетна вода Radiant Peony. Като току-що набран букет божури, това нежно ухание е празник на пролетта – ценен подарък за вас или обичан човек.

Звездата в тази флорална тоалетна вода, ликуваща със свежестта на разцъфналите цветя в града през пролетта, е ароматният божур.

Божурът е ароматна нотка в най-изисканите парфюми.

Ако розата се смята за царицата на цветята, то за божура се смята, че е царят на домашната градина. Назоваван още “императорско цвете”, божурът впечатлява сетивата със сладък благоуханен аромат и красиви кичести цветове.

Цветето идва от Китай, където е поставено на особена почит. Името му от китайски език се превежда буквално като “най-красив”. Нарича се цветето на императорите, защото всички владетели в китайската история украсявали градините си с него.

Божурът заема специално място в парфюмерията. Като цвете с богат, лесно разпознаваем аромат, божурът често се намира в пирамидата на най-изисканите парфюми.

Вдъхновена от живопистта, красивата бутилка от 75 мл впечатлява с изящни рисунки на божур.

САМО през АВГУСТ на специална промоционална цена от Орифлейм – 22,99 лв. Ще го откриете на стр.84 в актуалния каталог 8. – Код: 38521

Share This