Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Possess man

toaletna-voda-possess-man

Тоалетна вода Possess man на Орифлейм за мъжа-победител!

Аромат, създаден за мъжа със спартански дух, решен да завладее света! Перфектният подарък за Вашия победител!

Дързък, харизматичен аромат, който комбинира свежест, елегантност и изтънченост, създаден да извиква усещане за мъжка сила, увереност и победа. За мъжа с дух на победител.

В тоалетна вода Possess man на Орифлейм са използвани същите ароматни масла, с които гладиаторът Спартак е помазвал тялото си преди битка. Дързък и харизматичен аромат, в който акорди ободряващ грейпфрут и лавров лист се преплитат с опияняващи нотки ирисов цвят и носят усещане за безгранична свежест. Possess man – величествен аромат, улавящ несломимия дух на Спартак.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: ананас, грейпфрут, кориандър.

Сърцевина: цвят праскова, лавандула, лавров лист.

Основа: пачули, ирис, кожа.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – НОТКИ НА ЛАВРОВИ ЛИСТА

В древен Рим лавровият лист е бил символ на победата. Използван като средство за вдъхновение за победа и за лечение на рани, ободряващият аромат на лавровия лист е символ на борбеност и победителски дух и до днес.

Дръзка и харизматична, Тоалетната вода Possess Man комбинира изтънченост и елегантност и провокира дълготрайно усещане за мъжествена сила, увереност и победа.

Вземете перфектния подарък за Вашия победител – тоалетна вода Possess man! САМО до 29 МАЙ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 31,99 лв.! Ще откриете този великолепен аромат на стр.81 в актуалния каталог 7. – Код: 31825

Share This