Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода On The Edge на Орифлейм

toaletna-voda-on-the-edge-na-oriflame

Тоалетна вода On The Edge на Орифлейм – дързък, предизвикателен аромат, чиято притежателка му няма да остане незабелязана! САМО през януари на специална промоционална цена от 24,99 лв.

Нежните натури избират нежни, цветни аромати; темпераментните и енергичните – избират дървесни, ориенталски аромати. Именно за вторите – дръзки и силни, е новата тоалетна вода On The Edge на Орифлейм. Ароматът се променя точно както настроението на всяка жена. Тя може да бъде нежна и мила, но може да има е друга страна – дръзка и безкомпромисна.

Тоалетна вода On The Edge на Орифлейм – аромат с женствени нотки кожа – дързък и привлекателен акорд, който също като бутилката, изразява индивидуалността на жената бунтар, която обича да бъде на ръба. Един противоречив аромат: отначало се усещат сладки цветни нотки, а след секунди On The Edge се разкрива чрез експлозивно ухание на свеж портокал и специално създаден акорд  с женствени нотки кожа.

Тоалетната вода On the Edge на Орифлейм е дързък аромат, който опасно флиртува с правилата. Контрастът между флорални и дървесни нотки пресъздава един различен прочит на кожения акорд, вдъхновен от женствеността.

За парфюмериста винаги е голямо предизвикателство да улови акорда на кожата. Този контрастен акорд е изграден от баланса между лека сладост и наситени, силни, дръзки нотки на опушена дървесина.

За ароматните нотки на Тоалетна вода On The Edge на Орифлейм:

Връхни нотки: портокал.

Основни нотки: черна виолетка

Финални нотки: кожа и дървесни нотки

Тоалетна вода On The Edge на Орифлейм – бляскав, интригуващ аромат на флирт и кокетство. В него има предизвикателство, темперамент, които така хармонично се вписват в ароматната композиция, превръщат се в неразделна част от нея, че ти се струва: ето това е аромат за силна и смела жена. Жена, която не се вмества в рамки и правила – тя ги създава!

Ароматът е подходящ за есента и зимата. Той е експлозивен, топъл, но не уютен, а неспокоен, вълнуващ. Ще го откриете на стр.44 в актуалния каталог 1 на Орифлейм. – Код: 33963; Цена: 24.99 лв.

Share This