Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Mister Giordani Aqua

toaletna-voda-mister-giordani-aqua

Потопете се в атмосферата на красивия морски бряг с Тоалетна вода Mister Giordani Aqua!

Когато Ви примами свежестта на бляскавото синьо море и топлия дървесен аромат от гористите хълмове, насладете се напълно на един от красивите моменти в живота – несравнимото спокойствие и красота на самотния плаж.

Тоалетната вода Mister Giordani – модерен мъжки аромат, вдъхновен от завладяващата красота на бреговете, който Ви пленява с гъделичкащ сетивата контраст между чувствена дървесина и морски полъх. Ухание, създадено за харизматичните, изпълнени с енергия мъже, които изразяват индивидуалността си с лукс и съвършенство.

Модерното, свежо ухание на Тоалетната вода Mister Giordani отначало завладява сетивата с комбинацията от ободряващ лимон и пикантни нотки на артемизия. Сърцето предлага неочаквани акорди кедър и сандалово дърво, носещи усещането за съхнещ на брега дънер, и великолепни нотки ветивер – запазената марка на ароматите Giordani Gold. Привлекателнoто ухание завършва с докосване от уникални слънчеви и морски нотки за незабравим почерк.

Тази уникална композиция от красиви дървесни нотки е вдъхновена от парчета дърво, изваяни от водата, които бурните вълни са изхвърлили, за да съхнат на брега. Чувствени дървесни акорди със сухи, слънчеви нотки, носещи соления привкус на морето – това е несравнимото ухание на Тоалетна вода Mister Giordani Aqua!

САМО до 18 ЮЛИ на специална промоционална от Орифлейм – 34,99 лв. Ще го откриете на стр.25 в актуалния каталог 10. – Код: 42837

Share This