Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Lucia Bright Aura

toaletna-voda-lucia-bright-aura

Тоалетна вода Lucia Bright Aura на Орифлейм – пролетна свежест и усещане за искряща чистота!

Позволете на аурата Ви да заблести благодарение на този ярък, флорален аромат, вдъхновен от красотата и великолепното ухание на цветето незабравка. Покажете най-доброто от себе си с елегантност и женствен почерк с Тоалетна вода Lucia Bright Aura на Орифлейм!

За ароматните съставки:

Тип на аромата: плодово цветен, дървесен.

Връхни нотки: лимонова кора, зелена ябълка, бяло френско грозде.

Сърцевина: цвят магнолия, бял божур, незабравка.

Основа: кедрово дърво, мускус, амбра.

ЛЮБОПИТНО за ароматните нотки:

  • Ягодовите и плодови нотки в парфюмерията правят аромата „жив“ и оптимистичен, придават му сочност и яркост. Може би затова интересът към тях не намалява, а нараства.
  • Незабравката е цвете, което може да бъде открито по много от планинските склонове и край бреговете на реките в Швеция. Известно с издръжливостта му и обичано заради пленителната му красота, то се е превърнало в истинска легенда с неговата сила и сияйна жълто-синя аура. Незабравката е вдъхновението за създаването на аромат, който разпалва огъня на женствеността.
  • Ароматът на белия касис не е толкова силен като при черния, но си има своите достойнства. Той е по-позитивен, по-лек и освежаващ.

СЕГА Тоалетна вода Lucia Bright Aura е на специална промоционална цена от 26,99 лв. САМО през ОКТОМВРИ вземете 2 бр. от този ярък цветен аромат с най-добра цена за годината от Орифлейм – 22,99 лв. всеки. Ще откриете тази изкушаваща оферта на стр.44 в актуалния каталог 10. – Код: 42520.

Share This