Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Lucia Bright Aura в комплект

toaletna-voda-lucia-bright-aura-v-komplekt

Тоалетна вода Lucia Bright Aura в комплект с крем за ръце и сапун от колекцията Bright Petals!

  1. Тоалетна вода Lucia Bright Aura на Орифлейм – пролетна свежест и усещане за искряща чистота! САМО през ОКТОМВРИ в комплект с крем за ръце и сапун Bright Petals с нежно цветно ухание.

Позволете на аурата Ви да заблести благодарение на този ярък, флорален аромат, вдъхновен от красотата и великолепното ухание на цветето незабравка. Покажете най-доброто от себе си с елегантност и женствен почерк с Тоалетна вода Lucia Bright Aura на Орифлейм!

За ароматните съставки:

Тип на аромата: плодово цветен, дървесен.

Връхни нотки: лимонова кора, зелена ябълка, бяло френско грозде.

Сърцевина: цвят магнолия, бял божур, незабравка.

Основа: кедрово дърво, мускус, амбра.

ЛЮБОПИТНО за ароматните нотки:

  • Яговодите и плодови нотки в парфюмерията правят аромата „жив“ и оптимистичен, придават му сочност и яркост. Може би затова интересът към тях не намалява, а нараства.
  • Незабравката е цвете, което може да бъде открито по много от планинските склонове и край бреговете на реките в Швеция. Известно с издръжливостта му и обичано заради пленителната му красота, то се е превърнало в истинска легенда с неговата сила и сияйна жълто-синя аура. Незабравката е вдъхновението за създаването на аромат, който разпалва огъня на женствеността.
  • Ароматът на белия касис не е толкова силен като при черния, но си има своите достойнства. Той е по-позитивен, по-лек и освежаващ.
  1. Крем за ръце Bright Petals

Наслаждавайте се на освежаващ букет пролетни цветя всеки ден с този дълбокохидратиращ крем за ръце, който придава на кожата деликатен флорален аромат. Прави кожата гладка и мека. Поглезете себе си или покажете на специалните жени в живота Ви колко много държите на тях.

  1. Сапун Bright Petals

Красивото сапунче с форма на цвете ще Ви позволи да се наслаждавате на нежна пролетна свежест всеки ден. Прави кожата чиста, мека и гладка и й придава деликатно ухание. Поглезете себе си или дамата, на която се възхищавате.

САМО СЕГА вземете Тоалетна вода Lucia Bright Aura в комплект с крем за ръце и сапун Bright Petals с най-добра цена за годината от Орифлейм – 24,99 лв. Ще го откриете на стр.97 в актуалния каталог 10. – Код на комплекта: 732710

Share This