Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Leader

toaletna-voda-leader

Тоалетна вода Leader на Орифлейм – бъдете водач към успеха! Аромат за забележителния мъж, който винаги има ясна стратегия за победата и повежда отбора си към успеха. Тоалетна вода Leader комбинира уникален микс от свежа зеленина с топли дървесни нотки, за да извика мъжката сила и увереност. Ароматът е израз на увереността, силата и непоколебимата реакция, нужни на лидера, когато застане начело на своя тим. Истинска експлозия от свежи нотки, а комбинацията от топли дървесни акорди излъчва усещане за непоклатима мощ и радостта от поредната победа.

Мъжът в стил Leader е мъжествен, смел, активен, обожава спорта. Той е истински водач и в него се усеща лидерския дух. Винаги довежда докрай започнатото, винаги се стреми към победа и не се страхува от нищо. Тоалетна вода Leader на Орифлейм – ободряващо ухание, което се разкрива с акорди градински чай и лавандула, преминава в дървесни нотки на червен кедър и ветивер.

Тип на аромата: дървесен

Ароматни нотки: акорди червен кедър, градински чай, лавандула, ветивер

Защо да изберете Тоалетна вода Leader на Орифлейм за Вашия победител:

  • Дървесните мъжки аромати са класика в парфюмерията.
  • Съчетанието на дървесни ароматни нотки с нотки червен кедър се сочи като водещ тренд за 2018 г.
  • Уникалният, подчертано мъжествен дизайн на Тоалетна вода Leader е вдъхновен от Световното първенство по футбол през 2018 г.
  • Лавандулата и градинският чай са най-използваните и най-популярни нотки в мъжката парфюмерия.

Свеж и в същото време наситен аромат за силния, успешен мъж, който винаги побеждава. СЕГА с най-добра цена за годината от Орифлейм – 15,99 лв. Ще откриете Тоалетна вода Leader на стр.41 в актуалния каталог 10 на Орифлейм. – Код: 33953

Share This