Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Glacier Rock

toaletna-voda-glacier-rock

Тоалетна вода Glacier Rock – вдъхновена от природните стихии! Любим аромат на спортния тип мъж със свободен дух, който има смелостта да приема предизвикателства! Glacier Rock е създадена за мъжа, който се зарежда от приключенията и остава свеж дори и при най-топлия климат. Опитайте и ще се влюбите в ледената му свежест!

Тоалетна вода Glacier Rock – освежаващо ухание за мъже, вдъхновено от силата и издръжливостта на необятната скалиста пустиня. Възхитителен спортен аромат, който комбинира енергизиращите акорди на лимон със свежестта на чувствени нотки амбра. Ухание, което олицетворява уникалният, кристално чист въздух, допълнен от боб “Тонка” и мускус.

ЗА АРОМАТНИТЕ НОТКИ:

Връхни нотки: гуарана, червен портокал, лимон.

Сърцевина: зелена ябълка, пелин.

Основа: амбра, мускус, боб „Тонка”.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – ЖЪЛТ ЛИМОН

Благодарение на високото съдържание на витамин С, лимонът помага при борбата с екстремните условия. Неговият свеж аромат е перфектен за мъжа, който иска да премине отвъд собствените си граници.

Подарете си свежест и енергия през целия ден! Изживейте вълнението от приключението с Тоалетна вода Glacier Rock! Възхитителен спортен аромат за него!

САМО до 14 МАРТ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 16,99 лв. Ще я откриете на стр.108 в актуалния каталог 3 на Орифлейм. – Код: 42816

Share This