Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Friends World

toaletna-voda-friends-world

Тоалетна вода Friends World на Орифлейм – енергичен, земен, свеж аромат. Идеален за мъжа, който обича живота, цени приятелството и не се страхува от силата на емоциите. Той създава силни връзки с приятелите си и света, който го заобикаля. Този енергизиращ аромат е символ на лоялност, мъжественост и привързаност.

Вдъхновението за ароматната композиция на Тоалетна вода Friends World на Орифлейм е шведският остров Готланд. Известен е с рядката си флора, фауна и много слънчеви дни, за разлика от континентална Швеция. На този остров расте шведски бръшлян (една от основните съставки на аромата) – символ на дълго, лоялно и силно приятелство и ценности.

Ароматът се отваря със свежи нотки на мента и лимон, подчертани от ободряващите акорди на шведски бръшлян.

Сърцевината е базирана на енергизиращ джинджифил и зелени акценти на здравец и ароматен градински чай.

Бръшлянът се е превърнал в символ на лоялността, заради неговите виещи се клонки, които се преплитат една в друга, подобно на връзките, които създават хората помежду си. Освен това, той е изключително устойчив и издържа дори и при тежки климатични условия. Тези негови качества са символ на това как създаваме силни, здрави връзки помежду си, които устояват на изпитанията на времето.

Финалните нотки разкриват омагьосваща комбинация от топлината на боб „Тонка”, кедър и опияняващ мускус.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ в Тоалетна вода Friends World на Орифлейм:

Връхни нотки: мента, лимон, шведски бръшлян;

Сърцевина: дниджифил, здравец, градински чай;

Основа: кедър, мускус, боб „Тонка“.

Създател на аромата е парфюмеристът Жан-Кристоф Херо. Израствайки в семейството на собственик на фабрика за производство на парфюмни концентрати, Жан-Кристоф винаги се е интересувал от аромати. Създава успешни композиции за такива марки като Comme des Garçons, Mugler, Balenciaga,  Karl Lagerfeld и Орифлейм (Possess Man).

Три думи, които най-добре представят аромата на Тоалетна вода Friends World на Орифлейм – ЕЛЕГAНТЕН, АВТЕНТИЧЕН, ДЪЛГОТРАЕН!

САМО през ФЕВРУАРИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 29,99 лв. Ще го откриете на стр.142 в актуалния каталог 2. – Код: 33384

Share This