Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Friends World за Нея

toaletna-voda-friends-world-za-neya

Тоалетна вода Friends World за Нея – свежест и радостно настроение в бутилка! Слънчев, сияен и нежен флорален аромат. Освежаващите нотки на пеперуденото цвете са израз на радостта от искрения смях в компанията на най-добрите приятелки.

Тоалетна вода Friends World за Нея излъчва радостно настроение благодарение на свежото ухание на сочна праскова, комбинирано с ароматен букет, доминиран от акорди на пеперудено цвете. В сърцето на този плодово-цвете букет са свежите нотки на полски цветя. Ефирната, подчертано женствена основа е изградена от топлия аромат на ванилия и бяла дървесина, които създават усещане за нежност и мекота.

Тоалетна вода Friends World за Нея – подчертано плодово-цветен аромат – интензивен, ярък, жизнерадостен.

Жената в стил Friends World е очарователна, усмихната и никога не стои на едно място. Животът й е изпълнен с положителни емоции. Тя е женствена, оптимистична, умее да се смее искрено, цени истинското приятелство и не се бои да бъде себе си.

САМО през ЮЛИ Тоалетна вода Friends World за Нея е на специална промоционална цена от Орифлейм – 27,99 лв. Ще я откриете на стр.80 в актуалния каталог 7. – Код: 33962

Share This