Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Friends World Tropical Sorbet за Нея

toaletna-voda-friends-world-tropical-sorbet-za-neya

Тоалетна вода Friends World Tropical Sorbet за Нея – аромат, носещ духа на лятото!

Напомняща за слънчевите дни на плажа, прекарани с приятели, тази свежа тоалетна вода от лимитирана колекция улавя есенцията на истинското приятелство. Ободряващите нотки на сочната, тропическа гуава се смесват с богат флорален букет, за да извикат радостни спомени. Тоалетна вода Friends World Tropical Sorbet за Нея – модерен, плодов аромат с безгрижния дух на лятото.

За АРОМАТНИТЕ НОТКИ:

Връхни нотки: лимон, гуава, ревен.

Сърцевина: роза, момина сълза, нар.

Основа: мускус, амбър, кедър.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – ГУАВА:

С нейните апетитни нотки екзотичната гуава е вдъхновението за това екзотично ухание. Сочният плод придава едновременно сладoст и стипчивост, като заедно с това извиква усещане за енергичност и нестихваща свежест.

Топлите летни нощи, в които се любувате на залеза с приятели, са моментите, които винаги ще цените – приятните разговори, морският полъх и незабравимите екзотични приключения. Създaвайте красиви спомени заедно и запазете усещането за лятото с този тропически сорбе аромат от лимитиранa колекция.

САМО до 22 НОЕМВРИ Тоалетна вода Friends World Tropical Sorbet за Нея е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 14,99 лв. Ще я откриете в актуалния онлайн миникаталог 11. – Код: 35659

Share This