Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Eternal Man

toaletna-voda-eternal-man

Тоалетна вода Eternal Man на Орифлейм – аромат за модерния мъж – този, който е вечно млад по душа! Топлото и свежо ухание ще Ви напомня, че моментите, в които се смеем от сърце, са тези, които наистина си заслужават.

Тоалетна вода Eternal Man на Орифлейм – за модерния баща, който обича и класиката – елегантен, мъжествен аромат с носталгични нотки, извикващи незабравими мигове със семейството, превърнали се в скъпи спомени. Топли, опушени, дървесни нотки – главно от кехлибарено дърво, изключително силно и издръжливо – които изразяват самочувствието на модерния мъж, уверен в качествата си. Ярките, енергизиращи връхни нотки ободряват и пленяват.

За ароматните нотки в Тоалетна вода Eternal Man на Орифлейм:

Връхни нотки: свежи цитруси, зелена ябълка, кориандър.

Сърцевина: сушена алпийска трева, опушен кестен, карамфил.

Основни нотки: мраморно дърво, топъл кехлибар, кожа

ДОМИНИРАЩА АРОМАТНА СЪСТАВКА в Тоалетна вода Eternal Man на Орифлейм:

Основната ароматна съставка e акорд от мраморно дърво, чиято кора е силна и издръжлива като скала, а стволът му надминава по височина всички останали дървета в гората. То е символ на сила и устойчивост. Звездната съставка участва в изграждането на аромата на всяко едно ниво, създавайки незабравим опушен ефект и усещане за непоклатима мъжественост.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – кориандър.

Кориандърът има сладък, но заедно с това мек и леко пикантен аромат с дървесни подтонове. Той е широко използван в мъжките аромати, тъй като внася усещне за приключение, дързост и уверена непринуденост. Комбиниран с дървесни нотки, е още по-завладяващ и дълготраен.

Подарете си незабравими моменти всеки ден с Тоалетна вода Eternal Man на Орифлейм! САМО през НОЕМВРИ на с най-добра цена за годината от Орифлейм – 11,99 лв. Ще откриете този мъжествен, елегантен аромат на стр.143 в актуалния каталог 11. – Код: 33652

Share This