Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Elvie с рол-он дезодорант

toaletna-voda-elvie-s-rol-on-dezodorant

Тоалетна вода Elvie с рол-он дезодорант на Орифлейм – перфектното ухание за дамите с естествена красота! С нова, усъвършенствана формула за още по-дълготраен аромат. Изтънчено, нежно и чувствено ухание, което мислено ни пренася в далечните кътчета на древните приказни скадинавски гори.

Уханието Elvie е вдъхновено от шведския фолклор, разказващ за митичните елфи, които обитават необятните гори на Швеция. Изтънчен, нежен и чувствен аромат, който мислено ни пренася в далечните кътчета на древните приказни скадинавски гори. Тоалетна вода Elvie е истинска хармонична симфония от аромати. Нежен полъх от природата, комбиниращ бял флорален букет и деликатен бял мускус, с ободряващи нотки зеленина и уханна водна лилия, която магически проблясва в горите на Скандинавия.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: фрезия, листа виолетка, момина сълза.

Сърцевина: цитрусови нотки, бели цветя.

Основа: амбра, мускус, сандалово дърво.

Уханието на Тоалетна вода Elvie създава усещане за искряща, неповторима чистота. Деликатно и неповторимо женствено, това ухание ни потапя в свят на мистерии, загадъчност и вълшебство. – Код: 32235; цена: 16,99 лв.

  1. 2. Рол-он дезодорант Elvie

Пленителното очарование на Elvie и в рол-он дезодорант с наситен аромат. Със своя бляскав цитрусов букет, бели цветя и акорди мускус той ще Ви дари с дълготрайна свежест. – Код: 32459; цена: 3,49 лв.

От историята за митичните елфи в земите на Швеция до съвременната жена – феята Elvie живее във всяка от нас. Нека животът в хармония с природата и полъхът на вятъра, носещ ухание на водна лилия, дарят ежедневието ви с чистота и свежест! Почувствайте как природата сътворява своята МАГИЯ!

Ще откриете рол-он дезодорант и тоалетна вода Elvie на стр.52 в актуалния каталог 12 на Орифлейм.

Share This