Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Eclat Toujours

toaletna-voda-eclat-toujours

Тоалетна вода Eclat Toujours – Уловете… вечната любов и романтика!

Отдайте сетивата си на неустоимите аромати на вечния Париж с тази изтънчена тоалетна вода, съчетаваща деликатни нотки на мента, ирис и Cuir Corroyé. Умело съчетани в ароматна композиция от нашия майстор парфюмерист, те предлагат бягство в света на любовта и романтиката! Любовта, за която винаги сте мечтали… Eclat Toujour, защото сте истински влюбени!

Мъжът в стил Eclat Toujours e модерен, уверен и стилен. Той притежава уникален чар и знае как да се държи според неписаните правила на съвременния джентълмен. Романтичен, търсещ онзи специален пламък на любовта, вдъхновил най-запомнящите се класически романтични филми.

Тоалетна вода Eclat Toujours пленява сърцето с усещане за романтика в града на любовта…

ЗА АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ (тонизиращи акорди):

  • Връхни нотки: мента.
  • Сърцевина: ирис.
  • Основа: кожа CUIR CORROYÉ

CUIR CORROYÉ е висококачествена кожа – истинско вдъхновение за създателите на мъжките аромати. Тя създава основата на елегантен и пленяващ акорд, който подчертава харизмата на влюбения мъж.

Тоалетна вода Eclat Toujours – аромат, подходящ за всеки, който иска да се чувства млад и влюбен! САМО до 19 ЮЛИ с най-добра цена за годината – 19,99 лв. Ще го откриете на стр. 86 в актуалния каталог 8. – Код: 35651

Share This