Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Eclat Mademoiselle

toaletna-voda-eclat-mademoiselle

Тоалетна вода Eclat Mademoiselle.

Насладете се на аромат, който излъчва деликатна, екзотична и възвишена женственост. Изискан женствен аромат с деликатни водни нотки на бял хибискус – перфектното ухание за една истинска парижанка.

Флорално и женствено, уханието на Тоалетна вода Eclat Mademoiselle е есенцията на красивите мечти и радостта от младостта.

Този аромат е плодово-флорален с лек нюанс на зеленина. Основните нотки са вкусна сладка ябълка, фин аромат на бял хибискус и темпераментен мускус. Ябълковите нотки придават на аромата невероятна женственост. Те предизвикват мисли за хрупкави, сочни плодове в ябълкова градина. Този аромат, сякаш от детството, успокоява със своето спокойствие и хармония.

Нотките на бял хибискус придават на уханието деликатна женственост.

Темпераментът на аромата се определя от нотките мускус, които се усещат в ароматната следа на уханието.

АРОМАТНИ НОТКИ:

Връхни нотки: бяла фрезия, круша, ябълка.

Сърцевина: хибискус, жасмин, роза.

Основа: амбър, мускус, палисандър.

ЗВЕЗДНА НОТКА – бял хибискус

Със своя флорален израз и фини водни нотки, той въплъщава класическа, романтична изтънченост.

Триумфът на пролетта, квинтесенцията на женствеността, началото на цъфтежа – това са асоциациите още при първото впръскване на невероятно женствената Тоалетна вода Eclat Mademoiselle.

Флаконът, напомнящ топящо се парче лед в мек люляков цвят, предшества запознанство с магията на тази плодово-цветна феерия.

През топлите дни ароматът ще съпътства ежедневието ви с подчертана изисканост, а през зимата ще ви потопи в сладки сънища за опияняващи пролетни дни.

До 14 ФЕВРУАРИ Тоалетна вода Eclat Mademoiselle е на специална промоционална цена от Орифлейм – 23,99 лв. Ще я откриете на стр.29 в актуалния каталог 2. – Код: 46217

Share This