Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Divine

toaletna-voda-divine

Тоалетна вода Divine – елегантен, блестящ, женствен аромат! Създаден специално, за да подчертае Вашата бляскава, изтънчена, стилна натура.

Дръзка и модерна, търсите характерен аромат, с който да изразите своята индивидуалност и да се чувствате още по-уверена? Заложете на блясъка на  Divine на Орифлейм! Със своите ярки флорални и дървесни нотки този аромат е истински празник в бутилка.

Добавете блясък в забързаното ежедневие с женствения ароматен букет на тоалетна вода Divine на Орифлейм! Изразете своята женственост с опияняващо свежата флорална хармония на тоалетна вода Divine! Един разкошен флорален аромат, който примамва със сърцевина от нотки на киви, бамбук, виолетки и деликатна орхидея, които утихват в хармонията на нежен мускус. Гладките линии на бутилката напомнят на красива женска фигура – елегантна, изтънчена, съблазнителна и перфектно отразява елегантността и страстта на самия аромат.

Сега е моментът да разкриете своя блясък с това нежно, женственото ухание. Оставете неустоима чувствена следа с Тоалетна вода Divine.

СЕГА с на специална празнична цена от Орифлейм – 29,99 лв.! Ще я откриете на стр.68 в актуалния каталог 3.

Share This