Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Debonair Gentlewoods

toaletna-voda-debonair-gentlewoods

Тоалетна вода Debonair Gentlewoods – вдъхновяващ аромат, който олицетворява великолепната харизма и многостранната природа на съвременния джентълмен.

Открийте този очарователен мъжки аромат за съвременния джентълмен, в който традиционните дървесни нотки на скандинавска сребърна бреза се срещат с неочаквано дръзка трънлива роза – предназначени да заинтригуват и да спечелят сърца!

Тоалетна вода Debonair Gentlewoods – очарователен мъжки парфюм за модерния джентълмен с дървесни нотки и цветен привкус, който интригува. С харизма и многостранен характер – напомнящ за съвременния мъж.

СЪСТАВКИ:

Първото впечатление е харизматично – пикантните нотки на черен пипер се срещат със свежестта на лимон и зеленина. Неочакваният цветен жест възхищава с дръзкия акорд на трънлива роза, който придава чувствен характер на ароматното сърце от градински чай и здравец. Дървесните нотки на бодлива роза, кедър и пачули придават нежност, напомняща за модерния джентълмен.

Семейство аромати – дървесно-цветен

АРОМАТНИ НОТКИ:

Връх: черен пипер, лимон, алдехиди

Сърцевина: трънлива роза, мащерка, здравец

Основа: акорд от сребърна бреза, кедрово дърво, пачули

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – акорд от северна сребърна бреза

Подобно на многостранната природа на съвременния джентълмен, контрастните аспекти на сребърна бреза придават на Тоалетна вода Debonair Gentlewoods едновременно силна мъжественост и уверена нежност. Дървесният характер придава дълбочина и интензивност на аромата, докато хипнотичните нюанси заинтригуват с успокояващ чар.

САМО до 27 МАРТ Тоалетна вода Debonair Gentlewoods е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 28,99 лв. Ще откриете този харизматичен аромат на стр.53 в актуалния каталог 4. – Код: 42462

Share This