Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Citrus Tonic

toaletna-voda-citrus-tonic

Тоалетна вода Citrus Tonic. Чист, енергичен, мъжествен аромат, който съчетава свежестта на цитрусови нотки с акорди бяла дървесина. Ароматна комбинация комбинация, достойна за мъжа, който е в стихията си. Прекрасен аромат, с който да се радвате на всеки нов ден!

За АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ:

Връхни нотки: лайм, зеленина.

Сърцевина: розмарин, ветивер.

Основа: пачули, мускус, гаяк.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ:

– ЛАЙМ – Радвайте се на прилив на енергия с аромата Citrus Tonic на Орифлейм. Част от колекция аромати, вдъхновена от най-добрите съставки на природата, той съчетава ободряващи нотки лайм с бляскави акорди тоник за лекота, която Ви вдъхновява.

– СВЕТЛА ДЪРВЕСИНА – Нотките светла дървесина са магията, която придава на аромата неговата дълбочина и характер. В Тоалетна вода Citrus Tonic на Орифлейм, сърцевината от акорди бяла дървесина подчертава неговата мъжествена енергия и стил.

Чист, свеж, ободряващ, ароматът Citrus Tonic на Орифлейм е идеален за офиса или спортен уикенд. Той е дозата енергия, от която се нуждаете, за да посрещате всеки ден уверени.

Посрещни деня с бодрост и увереност с Тоалетна вода Citrus Tonic!

САМО през МАЙ на специална промоционална цена от Орифлейм – 19,99 лв. Или комбинирайте 2 аромата – с Тоалетна вода Dark Wood или Тоалетна вода Radiant Peоny и вземете избраните аромати с най-добра цена за годината от Орифлейм – 15,99 лв. всеки. Ще го откриете на стр.13 в актуалния каталог 5. – Код: 30058

Share This