Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Born to Fly

toaletna-voda-born-to-fly

Тоалетна вода Born to Fly за Нея и за Него – СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА от Орифлейм до края на октомври – ВСЕКИ аромат с най-добра цена за годината – 11,99 лв.!

  1. Тоалетна вода Born to Fly за НеяИЗСЛЕДВАЙТЕ НЕПОЗНАТОТО!

Разкрийте авантюристичния си дух и се чувствайте свободни с аромат, който носи тръпката от пътешествието! Насладете се на усещането за живот в движение – цветовете, звуците и ароматите на далечни дестинации по целия свят.

Тоалетна вода Born to Fly Ви поднася света в бутилка чрез вдъхновяващи комбинации от изненадващи съставки, които вълнуват сетивата и Ви приканват да изследвате непознатото. Уникалният акорд в тази ярка тоалетна вода е вдъхновен от мексиканския нектар от агаве, вкусната японска круша Nashi и разкошната френска магнолия. За финал розов пипер от Мадагаскар подчертава дръзкия характер на жената, избрала този екзотичен аромат.

За ароматните нотки на Тоалетна вода Born to Fly за Нея:

ПЛОДОВИ, ОРИЕНТАЛСКИ, СЛАДКИ НОТКИ:

японска круша Nashi, мексикански нектар от агаве, френска магнолия

ПАРФЮМЕРИСТЪТ, създател на Тоалетна вода Born to Fly е Fanny Bal. Млада парфюмеристка, удостоена с годишната награда “Изгряваща звезда в света на красотата и ароматите” 2018, връчвана от The Fashion Group International в Ню Йорк. Tя е “носът” зад много от изисканите ухания на Орифлейм. С голямо удоволствие създава аромат, вдъхновен от любовта й към пътешествията. Съчетаваща съставки от целия свят, Тоалетната вода Born to Fly за Нея улавя авантюристичния, но и нежен дух на всяка жена, която обича да изследва света. – Код: 34488

  1. Тоалетна вода Born to Fly за Него – ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

Насладете се на този вълнуващ, ободряващ аромат, който носи духа на вълнуващите пътешествия по целия свят. Дързък и енергизиращ аромат, който пленява сетивата с бляскави нотки японско юзу и пикантен пипер от Камерун. Завладяващата сърцевина носи свежестта на градински чай и лавандула от френските провансалски полета, обвити от ободряващия полъх на океански бриз. Уникалният акорд пленява със сладостта на мексиканско агаве, комбинирано с топлината на нотки пачули за дълготрайна ароматна следа. Ухание, което Ви приканва да изследвате света и да живеете на пълни обороти.

За ароматните нотки на Тоалетна вода Born to Fly за Него:

ДЪРВЕСНИ И МОРСКИ НОТКИ

Връхни нотки: японско юзу, пикантен пипер от Камерун

Сърцевина: градински чай, френска лавандула

Основа: мексиканско агаве, пачули

Потопете се в непознати светове с този вълнуващ аромат, който улавя прелестното усещане за пътешестване из целия свят. – Код: 34490

Share This