Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Born to Fly за Нея

toaletna-voda-born-to-fly-za-neya

Тоалетна вода Born to Fly за НеяИЗСЛЕДВАЙТЕ НЕПОЗНАТОТО!

Разкрийте авантюристичния си дух и се чувствайте свободни с аромат, който носи тръпката от пътешествието! Насладете се на усещането за живот в движение – цветовете, звуците и ароматите на далечни дестинации по целия свят.

Тоалетна вода Born to Fly Ви поднася света в бутилка чрез вдъхновяващи комбинации от изненадващи съставки, които вълнуват сетивата и Ви приканват да изследвате непознатото. Уникалният акорд в тази ярка тоалетна вода е вдъхновен от мексиканския нектар от агаве, вкусната японска круша Nashi и разкошната френска магнолия. За финал розов пипер от Мадагаскар подчертава дръзкия характер на жената, избрала този екзотичен аромат.

За ароматните нотки на Тоалетна вода Born to Fly за Нея:

ПЛОДОВИ, ОРИЕНТАЛСКИ, СЛАДКИ НОТКИ:

японска круша Nashi, мексикански нектар от агаве, френска магнолия

ПАРФЮМЕРИСТЪТ, създател на Тоалетна вода Born to Fly е Fanny Bal. Млада парфюмеристка, удостоена с годишната награда “Изгряваща звезда в света на красотата и ароматите” 2018, връчвана от The Fashion Group International в Ню Йорк. Tя е “носът” зад много от изисканите ухания на Орифлейм. С голямо удоволствие създава аромат, вдъхновен от любовта й към пътешествията. Съчетаваща съставки от целия свят, Тоалетната вода Born to Fly за Нея улавя авантюристичния и нежен дух на всяка жена, която обича да изследва света. САМО през август на специална промоционална цена от Орифлейм – 27,99 лв. Ще откриете този уникален, дързък аромат на стр.30 в актуалния каталог 1. – Код: 34488

Share This