Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Born to Fly за Него

toaletna-voda-born-to-fly-za-nego

Тоалетна вода Born to Fly за Него – ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

Потопете се в непознатото с този вълнуващ аромат, който улавя прелестното усещане за пътешестване из целия свят. Изненадващи акорди, вдъхновени от ароматни съставки от далечни точки, Ви приканват да експериментирате и да се наслаждавате на живота.

Насладете се на ободряващия аромат на Тоалетна вода Born to Fly за Него, която носи духа на вълнуващите пътешествия по целия свят. Дързък и енергизиращ аромат, който пленява сетивата с бляскави нотки японско юзу и пикантен пипер от Камерун. Завладяващата сърцевина носи свежестта на градински чай и лавандула от френските провансалски полета, обвити от ободряващия полъх на океански бриз. Уникалният акорд пленява със сладостта на мексиканско агаве, комбинирано с топлината на нотки пачули за дълготрайна ароматна следа. Ухание, което Ви приканва да изследвате света и да живеете на пълни обороти.

За АРОМАТНИТЕ НОТКИ:

ДЪРВЕСНИ И МОРСКИ НОТКИ:

Връхни нотки: японско юзу, пикантен пипер от Камерун

Сърцевина: градински чай, френска лавандула

Основа: мексиканско агаве, пачули

ПАРФЮМЕРИСТЪТ, създател на Тоалетна вода Born to Fly е Caroline Dumur. Младата и обещаваща парфюмеристка, която стои зад много от луксозните аромати на Орифлейм, се вдъхновява за създаването на ухание, изградено около уникални съставки от целия свят. Тя обича да пътешества и да открива нови места, нови култури, нови ухания, от които черпи вдъхновение за Тоалетна вода Born to Fly за Него. САМО през АВГУСТ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 24,99 лв. Ще откриете този дързък, енергизиращ аромат в актуалния миникаталог 8. – Код: 34490

Share This