Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Be the legend

toaletna-voda-be-the-legend

Тоалетна вода Be the legend на Орифлейм перфектният аромат за градския мъж, който следва собствения си път със стил и непокорен дух. Излъчващ сила и в същото време небрежен чар, той е роден да бъде легенда!

Ако обичате да сте винаги в центъра на събитията, имате нужда от аромат, който да Ви откроява от тълпата. Подчертайте уникалния си стил с Тоалетна вода Be the legend на Орифлейм!

С уханието на  Be the legend на Орифлейм ще се откроите сред останалите с уникалния аромат, създаден за чаровния мъж – едновременно властен и нежен, закачлив и заедно с това мистериозен. Един неустоим аромат на контрастите – съчетание от топло ухание на кожа, свежестта на сочна ябълка и опияняващата топлина на боб „Тонка”.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: кардамон, бергамот, ябълка.

Сърцевина: здравец, индийско орехче, кожа.

Основа: ветивер, амбра, боб „Тонка”.

Тоалетна вода Be the legend е олицетворение на стилния мъж, готов да рискува и да спечели всичко. Перфектният аромат за харизматичните мъже, които обичат да се открояват сред останалите.

Превърнете се в център на вниманието, без дори да се опитвате… Бъдете чаровни и неустоими през целия ден с Тоалетна вода Be the legend! САМО през ОКТОМВРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 24,99 лв. Ще я откриете на стр.50 в актуалния каталог 10. – Код: 30468

Share This