Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Be the legend

toaletna-voda-be-the-legend

Тоалетна вода Be the legend на Орифлейм за чаровния мъж със стил, роден да се откроява сред останалите. Перфектният аромат за градския мъж, който следва собствения си път със стил и непокорен дух. Излъчващ сила и в същото време небрежен чар, той е роден да бъде легенда!

Ако обичате да сте винаги в центъра на събитията, имате нужда от аромат, който да Ви откроява от тълпата. Подчертайте уникалния си стил с Тоалетна вода Be the legend на Орифлейм!

С уханието на  Be the legend на Орифлейм ще се откроите сред останалите с уникалния аромат, създаден за чаровния мъж – едновременно властен и нежен, закачлив и заедно с това мистериозен. Един неустоим аромат на контрастите – съчетание от топло ухание на кожа, свежестта на сочна ябълка и опияняващата топлина на боб „Тонка”.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: кардамон, бергамот, ябълка.

Сърцевина: здравец, индийско орехче, кожа.

Основа: ветивер, амбра, боб „Тонка”.

Тоалетна вода Be the legend е олицетворение на стилния мъж, готов да рискува и да спечели всичко. Перфектният аромат за харизматичните мъже, които обичат да се открояват сред останалите.

Превърнете се в център на вниманието, без дори да се опитвате… Бъдете чаровни и неустоими през целия ден с Тоалетна вода Be the legend! САМО до 4 АПРИЛ на специална промоционална цена от Орифлейм – 24,99 лв. Ще я откриете на стр.115 в актуалния каталог 5. – Код: 30468

Share This