Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Стягащ дневен крем Кралска кадифена колекция

styagashh-dneven-krem-kralska-kadifena-kolektsiya

Стягащ дневен крем Кралска кадифена колекция на Орифлейм – идеалният подарък за твоята кожа!

Подарете на кожата си кадифена мекота, младежко сияние и нежност през целия ден и интензивно подхранване през цялата нощ със Стягащ дневен крем Кралска кадифена колекция на Орифлейм! Богат дневен крем с усъвършенствана формула, който подобрява плътността и еластичността на кожата и я хидратира в дълбочина. Обогатен с екстракт от черен ирис, той мигновено стяга кожата, намалява досадните фини линии и бръчици и я прави видимо по-млада!

ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

– Видимо по-стегната и повдигната кожа.

– Подобрена еластичност и плътност.

– Защита от фотостареене със SPF15.

74% от 90 жени над 40 години, тествали Стягащия дневен крем Кралска кадифена колекция на Орифлейм за ефективност, потвърждават, че само след 14 дни чувстват кожата си по-стегната, по-нежна и по-млада. – Код: 22424.

В основата на всички продукти от луксозната серия Кралска кадифена колекция на Орифлейм е екстрактът от черен ирис – за интензивна хидратация и повече еластичност за кожата. Легендарни продукти за грижа за кожата, които комбинират най-доброто от природата и науката, за да запазят младостта на вашата кожа!

РЕЗУЛТАТ: 8 от 10 жени потвърждават по-свежа и по-сияйна кожа.

САМО СЕГА вземете на специална промоционална цена. Ще откриете Стягащ дневен крем от луксозната серия Кралска кадифена колекция на Орифлейм на стр.61 в актуалния каталог 6.

Share This