Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спирала за обем Giordani Gold Fortissimo

spirala-za-obem-giordani-gold-fortissimo

Спирала за обем Giordani Gold Fortissimo – великолепен обем, извивка и повдигане на миглите. Специалният комплекс Lash Reveal Complex комбинира наситени черни фибри, повдигащи миглите восъци и гъвкави полимери за осигуряването на мигновен обем и фиксирането му за дълготраен ефект. Специално създадените четчица и уникална формула, работят в перфектна хармония, за да направят миглите Ви плътни, повдигнати и с елегантна извивка на мига и да се погрижат за красотата им в бъдеще.

Уникалната подсилена четчица на Спирала за обем Giordani Gold Fortissimo, създадена ексклузивно за Giordani Gold, е снабдена с две извити арки и меки власинки. Като обхваща всяка мигличка още от основата, тя деликатно извива, повдига и подрежда миглите.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА –  Lash Reveal Complex

Обогатена с уплътняващ миглите комплекс, съдържащ есенциални микролипиди, който увеличава обиколката и плътността на миглите, подхранва ги и ги заздравява, за да бъдат те по-силни, по-гладки и по-устойчиви.

РЕЗУЛТАТИ ОТ КЛИНИЧНИ И ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТЕСТОВЕ:

  • 5 пъти повече обем в сравнение с негримирани мигли – клинично доказано.
  • 84% по-чувствена извивка в сравнение с негримирани мигли – клинично доказано.
  • Клинично доказано 8° повдигане на миглите.
  • По-подхранени, по-плътни и по-здрави мигли.
  • Дълготраен ефект, без размазване – резултат от потребителски тестове.

Спирала за обем Giordani Gold Fortissimo е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 13,99 лв. Ще я откриете на стр.59 в актуалния каталог 5. – Код: 35990

Share This