Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спирала THE ONE 5 в 1 Wonder Lash XXL

spirala-the-one-5-v-1-wonder-lash-xxl

Спирала THE ONE 5 в 1 Wonder Lash XXL за забележителен обем, наситен цвят и професионално подчертаване на миглите!

Подчертайте всяка мигличка с тази подобрена, многофункционална формула в наситено черно. Осигурява перфектни мигли независимо от условията. КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО придава изключителен обем и дължина, извива, разделя и подхранва миглите.

С технология Pro Lash Technology за подхранване в дълбочина.

Ексклузивната за Орифлейм четка Wonder Brush с патентована Dual Core технология комбинира плътна сърцевина с меки власинки за придаването на невероятен обем на миглите. Дългите власинки разделят и удължават миглите, докато късите власинки осигуряват XXL обем.

Без размазване или зацапване, лесно отстраняване. Без парабени.

Забележителен обем, наситен цвят и професионално подчертаване на миглите!

Спирала THE ONE 5 в 1 Wonder Lash XXL осигурява забележително подчертаване на миглите, наситен цвят и 19 пъти повече обем от обикновената спирала с ефект 5 в 1.

 • Късите, плътни власинки и по-дългите, меки власинки действат ефективно за прецизно нанасяне на формулата Pro Lash, за да направят миглите много по-обемни, да обвият всяка мигличка в наситения цвят на Wonder Lash и да ги повдигнат за създаването на сензационно разделяне, извивка и дължина (резултати от потребителски тестове).
 • Технологията Pro Lash подхранва миглите в дълбочина и помага за предотвартяване загубата на протеини. Ценното натруално кокосово масло подпомага овлажняването на миглите и ги предпазва отвътре навън, като им помага да растат здрави, дълги и плътни.

Спирала THE ONE 5 в 1 Wonder Lash XXL – ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

 • 19 пъти повече обем за миглите (сравнено с обикновената спирала) – клинично доказан резултат.
 • 51% повече дължина за миглите – резултат от клинични тестове.
 • Осигурява ефекта на оригиналната формула Wonder Lash 5 в 1: дължина, обем, разделяне, извивка и грижа – резултати от потребителски тестове
 • Без размазване, без ронене, без втвърдяване – резултати от потребителски тестове

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Класическият начин за нанасяне на спиралата „нагоре и навън“ е универсален, но съвсем не е единствената опция.

 1. Въртене на четчицата – Харесвате извитите мигли, които дълго запазват извивката си, нали? Това не можете да постигнете обаче с равномерното нанасяне на спиралата по дължината на миглите си. Пробвайте да нанесете по-дебел слой в основата, завъртайки четчицата напред-назад, а след това леко срешете спиралата към връхчетата.
 2. Вертикално нанасяне – Предпочитате по-естествената визия? Лесно е! Просто трябва да нанесете спиралата със завъртане, като я държите вертикално. Така, минете през миглите с връхчето на четчицата. Voilà – по-дълги мигли, изглеждащи съвсем естествено!
 3. Акцент в средата – Кой не харесва големите, отворени очи? Всички ги харесваме! Но как да постигнем този ефект? Първо, разделете мислено окото си на три части. След това сложете спирала само на средната част, използвайки връхчето на четчицата с въртеливо движение нагоре. Резултатът е видим веднага!
 4. Диагонално нанасяне – Още един начин очите ви да изглеждат по-големи е да нанесете спиралата по диагонал. Тази техника предполага да изтегляте четчицата под ъгъл, вместо от основата към върха. Накрая завършете, като отделите по-специално внимание на ъгълчетата.
 5. Прищипване на миглите по групички – Ефектът на кукленските очи също е доста търсен и не е труден за постигане. Наричани също паяковидни, това са супер-плътни мигли, събрани по групички в определени точки. Сложете повечко спирала, след което с пинсети съберете и стиснете по няколко мигли в групички.

За великолепно подчертаване на погледа изберете Спирала THE ONE 5 в 1 Wonder Lash XXL! СЕГА с най-добра цена за годината от Орифлейм8,99 лв. Ще я откриете на стр.9 в актуалния каталог 4. – Код: 40672

Share This