Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спирала THE ONE 5-в-1 Wonder Lash Ultra Black

spirala-the-one-5-v-1-wonder-lash-ultra-black

Спирала THE ONE 5-в-1 Wonder Lash Ultra Black – за по-обемни мигли във всяка реалност!

Невероятна дефиниция и наситен черен цвят на миглите. Спирала THE ONE 5-в-1 Wonder Lash Ultra Black е високотехнологична и предлага 5-в-1-в полезни действия, като съчетава HD визията с върховно повдигане на миглите, без бучици и без размазване.

Иновативната технология Ultra HD покрива всяко косъмче от миглите още от корена, благодарение на ексклузивната четчица на спиралата – за мигновена дефиниция и дълготраен ефект.

Революционната дигитална комбинация от пигменти придава на миглите изключително наситен черен цвят на екрана на електронните устройства. Това е първото в света тестване на интензинтета на цвета със смартфон.

За гарантирана HD дефиниция на миглите, това е спиралата за ежедневна употреба, с която ще се радвате на изключителни резултати както онлайн, така и в реалния живот.

Като HD филтър за вашите мигли.

Офталмологично тествана.

Уникалната HD ЧЕТЧИЦА с над 200 силиконови власинки нанася цвят, извива и дефинира мигновено всяка мигличка, осигурявайки по-добра извивка и разделяне още от самата основа на миглите.

– Нежната извивка и издължените власинки в центъра на четчицата действат за предотвратяване на размазването на спиралата.

– Без власинки на гърба на четчицата – за по-добър достъп до основата на миглите.

КАК ДЕЙСТВА:

* ULTRA HD ВИЗИЯ ЗА МИГЛИТЕ!

Иновативната технология Ultra HD съдържа комбинация от восъци, които издължават всяка мигличка, повдигат миглите и им придават изкусителна дължина. Благодарение на полимерите, с които се прихваща към миглите и образува слой върху всяка една от тях, резултатът е гладка и пигментирана Ultra HD визия за миглите и върховна дефиниция.

* НАСИТЕНО ЧЕРНИ МИГЛИ ОНЛАЙН И В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ

Формулирана с дигитална комбинация пигменти за интензивен черен цвят и HD мигли на екрана на електронните ви устройства. Уникална комбинация пигменти, която елиминира пепелно сивите подтонове – за върховен и наситен черен цвят.

* ГРИЖА ЗА МИГЛИТЕ 5-В-1

Обогатена с кератин на растителна основа, който помага за по-гладка естествена структура на миглите и подобрява хидратацията и блясъка – за по-здрави на вид мигли. Богатите на мастни киселини Витамин Е и основни протеини и минерали и подхранващото рициново масло даряват миглите с допълнителна грижа и помагат за тяхното подхранване от корена до върха.

Клинично доказани резултати:

– 78% по-дефинирани мигли;

– 86% по-повдигнати мигли.

За по-обемни мигли с дълготраен ефект изберете Спирала THE ONE 5-в-1 Wonder Lash Ultra Black. САМО до 29 МАЙ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 7,99 лв. Ще я откриете на стр.21 в актуалния каталог 7. – Код: 43123

Share This