Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Спирала NO COMPROMISE на Орифлейм

spirala-no-compromise-na-oriflame

Спирала NO COMPROMISE на Орифлейм – дарява миглите с невероятен обем и дължина, благодарение на специалната й формула и обвиващ миглите комплекс Lash-wrap!

Спиралата THE ONE No Compromise прави миглите красиви и обемни без компромиси с дълготрайността, комфорта и ефекта. С водоустойчива формула, която не се размазва, разтича или зацапва, Спирала No Compromise на Орифлейм е съвършената дълготрайна спирала. Иновативният комплекс Lash Wrap съдържа полимери, които обвиват всяка мигличка, за да придаде дързък обем и великолепна дължина на миглите.  Когато дойде врeме за сваляне на грима, спиралата се отстранява ЛЕСНО – САМО С ТОПЛА ВОДА.

КАК ДА НАНАСЯТЕ & КАК ДА ПРЕМАХВАТЕ Спирала No Compromise на Орифлейм без разгримиращ лосион – САМО С ВОДА:

  1. Нанасяйте спиралата от корена на миглите към върха. Нанесете втори слой за по-плътни, по-дълги мигли.
  2. Иновативният комплекс Lash Wrap обгръща всяка мигличка с финa, водоустойчивa “обвивка”, която не се разтича, размазва или зацапва.
  3. Ако искате да махнете спиралата, използвайте топла вода и натискайте съвсем леко. “Обвивките” около всяка мигличка ще паднат без проблем.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТЕСТОВЕ на Спирала No Compromise на Орифлейм:

  • Придава великолепен обем и дължина на миглите – 93% са съгласни.
  • Иновативен комплекс Lash Wrap.
  • Висока водоустойчивост – клинично доказано.
  • Изключително лесна за отстраняване с топла вода – 92% са съгласни.
  • Офталмологично тествана.
  • Изключително дълготрайна – издържа 24 часа!

Радвайте се на възхитителни мигли благодарение на иновативната формула, която издържа при дъжд,пот и сълзи и в същото време се отстранява лесно в края на деня! Спирала No Compromise на Орифлейм е ПЕРФЕКТНАТА ДЪЛГОТРАЙНА СПИРАЛА. САМО през септември на специална промоционална цена от Орифлейм – 10,99 лв. Ще я откриете на стр.64 в актуалния каталог 9 на Орифлейм. – Код: 33222

Share This