Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Слънцезащитен сух спрей за лице и тяло Sun 360 SPF 50

slntsezashhiten-suh-sprey-za-litse-i-tyalo-sun-360-spf-50

Слънцезащитен сух спрей за лице и тяло Sun 360 SPF 50 – Удобен слънцезащитен спрей със суперлека, суха текстура, който придава на кожата усещане за копринена мекота. Обогатен със слънцезащитния комплекс Multi-Rays Technology с широк спектър от UV филтри, висок слънцезащитен фактор и витамин Е, които предпазват кожата от увреждания, причинени от слънцето, и от замърсяване. Комплекс от естествени шведски съставки, съдържащ дива къпина и скандинавски памук, помага за предпазването на кожата от оксидантния стрес и от дехидратация. Слънцезащитен сух спрей за лице и тяло Sun 360 SPF 50 е идеален за тези, които предпочитат текстурата на спрея. Лесен за нанасяне. Супер водоустойчива формула, която издържа и при потене.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

– Напръскайте кожата 15 – 20 минути преди излагане на слънце, като се уверите, че сте покрили всички зони.

– Оставете слънцезащитният продукт да попие напълно, преди да се облечете.

– Избягвайте контакта с тъкани и твърди повърхности, за да предотвратите появата на петна.

– Подновявайте на всеки 2 часа или по-често, ако се потите обилно или плувате.

ВНИМАНИЕ:

  1. Избягвайте директен контакт с очите и разранена кожа.
  2. Избягвайте продължителното излагане на слънце.

КОГА ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?

Слънцезащитният сух спрей за лице и тяло Sun 360 SPF 50 е идеален за активности на открито при силно слънце, при продължителен престой на слънце и за тези, които предпочитат текстурата на спрея.

САМО през АВГУСТ Слънцезащитен сух спрей за лице и тяло Sun 360 SPF 50 е на специална промоционална цена от Орифлейм – 25,99 лв. Ще го откриете на стр.14 в актуалния каталог 8 – Код: 34891

Share This