Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Слънцезащитен лосион за лице и тяло Sun 360 SPF 30

slntsezashhiten-losion-za-litse-i-tyalo-sun-360-spf-30

Слънцезащитен лосион за лице и тяло Sun 360 SPF 30 – Мултифункционален, слънцезащитен лосион с комплекс Multi-Rays Technology с широкоспектърни UV филтри, висок слънцезащитен фактор и витамин Е, които предпазват кожата от увреждания, причинени от слънчевите лъчи и замърсяването. Мощна комбинация от натурални шведски съставки, съдържаща дива къпина и скандинавски памук с антиоксиданти, които се борят с оксидантния стрес и запазват мекотата и хидратацията на кожата.

Леката, неомазняваща текстура мигновено се абсорбира от кожата и не оставя следи.  Слънцезащитен лосион за лице и тяло Sun 360 SPF 30 е със супер водоустойчивата формула, която го прави идеален за активния начин на живот в града или на плажа.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

  1. Нанасяйте достатъчно количество oт продукта върху кожата 15-20 минути преди излагане на слънце. Масажирайте кожата, докато попие напълно. Уверете се, че сте нанесли от продукта върху всички части на тялото, които ще излагате на слънце.
  2. Оставете слънцезащитният продукт да попие напълно, преди да се облечете.
  3. Избягвайте контакта с тъкани и твърди повърхности, за да предотвратите появата на петна.
  4. Подновявайте на всеки 2 часа или по-често, ако се потите обилно или плувате.
  5. Избягвайте директен контакт с очите и разранена кожа. Избягвайте продължителното излагане на слънце.

КОГА ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?

Слънцезащитен лосион за лице и тяло Sun 360 SPF 30 осигурява висока защита от UV лъчите и е идеален за ежедневна употреба при често излагане на слънце, например докато влизате и излизате от колата, стоите на сянка, тичате в парка или прекарвате дори и малко време, директно под слънцето.

САМО до 28 ЮНИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 19,99 лв. Ще го откриете на стр.12 в актуалния каталог 7. (125  мл) – Код: 34890

Share This