Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Слънцезащитен крем за лице и тяло за чувствителна кожа Sun 360 SPF 50

slntsezashhiten-krem-za-litse-i-tyalo-za-chuvstvitelna-kozha-sun-360-spf-50

Слънцезащитен крем за лице и тяло за чувствителна кожа Sun 360 SPF 50 – подходящ за чувствителна кожа или при продължително излагане на слънце. С ефективния комплекс Multi-Rays Technology, съдържащ широк спектър от UV филтри и витамин E, които се противопоставят на оксидативното действие на слънчевитите лъчи и замърсяването. Слънцезащитен крем за лице и тяло за чувствителна кожа Sun 360 SPF 50  е с висок слънцезащитен фактор и мощен комплекс от шведски съставки, съдържащ дива къпина и скандинавски памук, които помагат за подхранване и предпазване на чувствителната кожа от слънцето.

Неомазняващата текстура се абсорбира бързо и не оставя следи върху кожата. Флаконче, подходящо за път. (50 мл) Супер водоустойчива формула, която издържа и при потене. Без аромат.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

– Нанасяйте достатъчно количество oт продукта върху кожата 15-20 минути преди излагане на слънце.

– Масажирайте кожата, докато попие напълно. Уверете се, че сте нанесли от продукта върху всички части на тялото, които ще излагате на слънце.

– Оставете слънцезащитният продукт да попие напълно, преди да се облечете.

– Избягвайте контакта с тъкани и твърди повърхности, за да предотвратите появата на петна.

– Подновявайте на всеки 2 часа или по-често, ако се потите обилно или плувате.

ЗАБЕЛЕЖКА: Избягвайте директен контакт с очите и разранена кожа. Избягвайте продължителното излагане на слънце.

КОГА ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?

Слънцезащитен крем за лице и тяло за чувствителна кожа Sun 360 SPF 50 е идеален за хората с чувствителна кожа, които се нуждаят от допълнителна защита при продължително излагане на слънце.

САМО през АВГУСТ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 17,99 лв. Ще го откриете на стр.14 в актуалния каталог 8. – Код: 35760

Share This