Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Шампоан за интензивно възстановяване на косата DUOLOGI

DUOLOGI-Шампоан-интензивно възстановяване-44950

Шампоан за интензивно възстановяване на косата DUOLOGI

Хидратиращ шампоан за интензивно възстановяване на суха и увредена коса. Нежно почиства и укрепва косата от корените, възстановява и намалява накъсването.

СЪСТАВКИ:

Шампоан за интензивно възстановяване на косата DUOLOGI е формулиран с активни съставки за коса и скалп плюс съставки за грижа за кожата, за почистване, овлажняване и грижа за косата от корените.

Съставките за грижа за кожата са насочени към сухата и увредена коса – кератиновият протеин и подхранващите овесени липиди помагат за укрепване на косата от корените – възстановяват и намаляват накъсването.

Кератиновият протеин помага за укрепване и защита на косата от корените до върховете. Естествено срещащ се в косата, този трансформиращ протеин се свързва директно с увредените зони и ги запълва, помагайки за съживяване и подхранване на косата за по-гладък, блестящ и по-здрав вид.

Подхранващите овесени липиди помагат за предпазване на косата от увреждане, тъй като серамидите подпомагат за укрепването на кутикулата на косъма. Изключително съвместима както с косата, така и със скалпа, тази многофункционална съставка, имитираща кожата, помага за овлажняването на скалпа, като доставя три основни липида на кожата.

– Без парабени, оцветители и отмиващи се силикони, нашите високоефективни продукти се грижат за косата и скалпа.

Клинично доказани РЕЗУЛТАТИ:

Подсилва косата, като я прави по-устойчива на увреждане.

– Изглажда, защитава и възстановява увредената коса с кератинов протеин и подхранващи овесени липиди.

Възстановява кутикулата, като изглажда пукнатините.

– Млечната текстура прави косата подхранена, мека и красива.

Шампоан за интензивно възстановяване на косата DUOLOGI интензивно възстановява сухата и увредена коса от корените и я прави по-силна. Намалява накъсването й и я предпазва от последващо увреждане.

САМО до 14 ФЕВРУАРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 12,99 лв. Ще го откриете на стр.148 в актуалния каталог 2. – Код: 44950

Share This