Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Шампоан против косопад DUOLOGI

shampoan-protiv-kosopad-duologi

Шампоан против косопад DUOLOGI за по-силна и възстановена коса.

Ревитализиращ шампоан за възстановяване на обема и укрепване на слабата, изтъняла коса. Освежава и енергизира скалпа. Подготвя идеалната основа за максимално усвояване на тоника против косопад. Намалява падането на косата и помага за укрепване на изтънялата коса.

СЪСТАВКИ:

Обогатен със съставки за грижа за кожата витамин В3, провитамин В5 и оризови пептиди. Поддържат здравия растеж на косата, помагат за възстановяване на жизнеността, мекотата и обема на фината коса.

– Предпазващ витамин B3, или както е познат сред съставките за грижа за кожата ниацинамид. Известен с укрепването на клетъчния процес и възстановяването на енергията. Помага за защита срещу външните стресови фактори на околната среда. Помага на косата да расте по-силна и по-устойчива на увреждане.

– Провитамин B5 (D-пантенол) помага за задържане на влагата и възстановяването на косата. Способността му да привлича и задържа влагата укрепва косата, подобрява мекотата и засилва блясъка й.

– Оризовите пептиди осигуряват основни протеини за здрава структура на косъма. Лесно се свързват с повърхността на косъма и помагат за съживяването и укрепването на косата от корените до върховете.

– Без парабени, оцветители и отмиващи се силикони, нашите високоефективни продукти се грижат за косата и скалпа.

РЕЗУЛТАТИ – клинично доказано:

– Подсилва слабата коса – 50% по-малко накъсване на косата.

– Поне още 3500 косъма във фаза на растеж за 8 седмици.

Шампоан против косопад DUOLOGI се грижи за слабата и изтъняла коса, като я укрепва и възстановява обема й. САМО до 16 ЯНУАРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 9,99 лв. Ще го откриете на стр.138 в актуалния каталог 1. – Код: 44955

Share This