Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Шампоан и балсам за коса ELEO от Орифлейм

shampoan-i-balsam-za-kosa-eleo-ot-oriflame

Шампоан и балсам за коса ELEO от Орифлейм

Продуктите от серията за грижа за косата ELEO от Орифлейм са обогатени с естествени масла от арган, роза, репей и витамини, които възстановяват косъма отвътре навън, подхранват и заздравяват косата и я правят по-гладка и плътна.

Опитайте и ще се влюбите в косата си!

Подхранващ шампоан и балсам, които възстановяват и предпазват косата от корена до върха – за сияние, здраве и красота. Подходящи за всеки тип коса.

  1. Шампоан Eleo от Орифлейм – Луксозен шампоан, обогатен с естествени масла от роза и арган, репей и витамин F. Богатата ароматна пяна нежно почиства и подхранва косата за блясък, здравина и неустоимо ухание. Подходящ за всеки тип коса. Според 92% от потребителите придава на косата дълготраен блясък – до следващото измиване.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанесете шампоана Eleo върху влажна коса. Масажирайте в скалпа и разнесете до краищата, преди да отмиете. – Код: 31609

  1. Балсам Eleo от Орифлейм – Ароматен балсам с богата текстура, обогатен с естествени масла от арган и роза, репей и витамин F. Мигновено подхранва косата и помага за лесното й разресване, като я прави бляскава и лесна за оформяне. Предпазва от накъсване и спомага за интензивно подхранване на косата. Подходящ за всеки тип коса.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанесете балсам Eleo в корените и разпределете по дължината към краищата. Отмийте напълно. – Код: 31610

СЪВЕТ: Веднъж седмично замествайте балсама с маската Eleo от Орифлейм.

Подарете на косата си луксозното изживяване Eleo с подхранващ шампоан и балсам с най-добра цена за годината – САМО 9,99 лв.! Ще ги откриете на стр.55 в актуалния каталог 10 на Орифлейм.

Share This