Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Серумни перли Giordani Gold

serumni-perli-giordani-gold

Серумни перли Giordani Gold – внимателно подбрана комбинация от перли с ефект руж, бронзант и хайлайтър – за да се радвате на естествен цвят и красив блясък на кожата.

Озаряващи перли за естествен цвят и блясък на кожата. С ефект руж, бронзант и хайлайтър, които могат да се оптимизират за създаването на разнообразни визии. Обогатени с хиалуронова киселина и серум за разкриване на младежкия вид на кожата – за да се радвате на сияйна и млада на вид кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ в Серумни перли Giordani Gold:

Хиалуронова киселина – Придава на кожата естествено сияние, здрав и младежки вид. Има изглаждащ ефект върху кожата ефект и я прави по-мека и по-еластична.

Серум за разкриване на младежкия вид на кожата – Бори се срещу три от видимите признаци на стареене: повяхнала, загрубяла кожа и неравномерен тен. Подобрява кожната текстура и прави кожата по-сияйна и по-мека.

Пигменти, получени чрез въздушна обработка – Фини пигменти, които без усилие създават естествен цвят, с равномерен завършек, който може да се надгражда за по-голям интензитет.

КАК ДЕЙСТВАТ:

  • Бронзър, руж и хайлайтър – можете да създадете разнообразни и уникални визии!
  • Обогатени със серум за разкриване на младежкия вид на кожата и хиалуронова киселина – за по-младежки вид на кожата
  • Ефирен, равномерен завършек.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Серумни перли Giordani Gold:

  1. Преминете с четката върху перлите и нанесете на скулите, деколтето и другите зони, които искате да подчертаете.
  2. За постигането на по-наситен цвят повторете.

Перлите могат да бъдат персонализирани чрез премахване на по-тъмни или по-светли перли. Комбинирайте и с други перлички в от колекцията за повече разнообразие.

За здравословен блясък: Нанесете директно върху скулите и с лекичко двежение преминете по дължината на носа. Нанесете руж перли от други нюанси за по-интензивна визия.

За озарена визия: Нанесете директно върху скулите, зоната над горната устна, върха на носа и под костта на веждите, за да отразите естествената светлина. За допълнителен блясък добавете хайлайтър перли от други нюанси.

За скулптурирана и бронзирана визия: Нанесете върху бузите, върху слепоочията или създайте визия с бронзант. Добавете още бронзиращи перли за по-интензивна визия.

Серумни перли Giordani Gold се предлагат в 4 нюанса:

Natural Glow – 40951

Luminous Tan – 40952

Radiant Rose – 40953

Golden Bronze – 40954

САМО до 8 НОЕМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 19,99 лв. Ще ги откриете на стр.85 в актуалния каталог 14.

Share This