Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Серум против цъфтящи краища DUOLOGI

serum-protiv-tsftyashhi-kraishha-duologi

Серум против цъфтящи краища DUOLOGI – за по-мека и защитена коса, със здравословен блясък.

Уплътняващият серум за коса е защитно средство за видимо намаляване на цъфтежа на краищата и изглаждане на увредените влакна на косата. Укротява цъфтежа и сухите краища и изглажда накъсаната коса, като същевременно я третира и подхранва.

Серум против цъфтящи краища DUOLOGI е предназначен да подпомогне за третирането на косата на клетъчно ниво и защита на кутикулата на косъма. Грижовните съставки са насочени към сухата и увредена от накъсване коса, като съдържат протеин кератин, подхранващи липиди от овес и укрепващ бетаин.

Копринената текстура на водна основа попива бързо без лепкави остатъци, като оставя косата по-мека и защитена, със здравословен блясък. В луксозна стъклена бутилка, изработена от 25% рециклирано стъкло

РЕЗУЛТАТИ:

– Изглажда и омекотява косата с кератин, овесени липиди и бетаин.

Видимо намалява цъфтящите краища.

– Укротява хвърчащите косъмчета и сухите, чупливи краища и изглажда накъсаната коса.

– Прави косата по-мека и защитена, със здравословен блясък.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанесете този защитен серум върху чиста коса. Изсипете няколко капки в дланта си, след това загрейте серума между ръцете си, преди да го разнесете по влажната коса, като се съсредоточите върху средната дължина и краищата.

САМО до 17 АПРИЛ Серум против цъфтящи краища DUOLOGI е на специална промоционална цена от Орифлейм – 13,99 лв. Ще го откриете на стр.139 в актуалния каталог 5. – Код: 44964

Share This