Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Серум Optimals Urban Guard 3D

serum-optimals-urban-guard-3d

Серум Optimals Urban Guard 3D – хидратиращ и предпазващ щит за кожата на лицето. Серумът осигурява лека хидратация, силна защита и помага за успокояване на кожата с помощта на чисти постбиотици, пантенол и хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло.

Кожата е първият слой на хидратация и защита от замърсяване. Леката формула на серумната есенция помага за предпазване, възстановяване и обновяване на кожната бариера през деня и презареждане вечерта. Серум Optimals Urban Guard 3D е обогатен с комплекс Urban3Rescuer, пантенол (витамин B5) и хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Серумната есенция Urban Guard 3D помага за предпазване от стресовите фактори на външната среда през деня и презареждане през нощта. С комплекс Urban3Rescuer, който помага за възстановяване на кожата и повишаване нивата на хидратация. Освен това, пантенолът помага за успокояване и възстановяване на кожната бариера, докато хиалуроновата кислина с ниско молекулно тегло осигурява хидратиране в дълбочина. Тази лека серумна есенция помага за омекотяване, балансиране и подсилване на кожата.

Как: Разнесете 3 до 4 капки върху суха, чиста кожа.

Къде: На лицето и шията, като избягвате зоната около очите.

Кога: Сутрин и вечер след почистване на кожата и преди нанасянето на хидратиращ продукт.

Съвет: За да подсилите защитата от замърсяването, комбинирайте серумната есенция с дневния крем SPF 25. Дуото действа по-добре заедно, за да осигури по-добра защита от замърсяванията и UV лъчите. Освен това, дневният крем заключва в кожата всички полезни съставки на серумната есенция.

Дарете кожата си с интензивна хидратация в дълбочина и допълнителна защита от замърсяване със Серум Optimals Urban Guard 3D! САМО до 7 ЮНИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 14,99 лв. Ще го откриете на стр.61 в актуалния каталог 6.

Share This